Familjemiddag...

Ja som varje söndag så är det familjemiddag. Denna gång är det min tur igen. Så de kommer om ca en timme. Ska slänga mej i duschen en snabbis. för nu har ja städat hela dagen å är helt slut å svettig.. Fönstrena är putsade till max, har städat varje vrå och dammsuigt å skurat.. så blir det förhoppningsvis lite mindre att plocka undan i veckan.. Vill ju ha det städat då ja åker. Nej nu måste ja sätta fart.. Ska duscha, ut med hunden och möta dem nere vid bussen.. Tjingeling så länge.. kram!..
#1 - - fie:

duktig att städa så mycket (: vad har du för hund? ;D

#2 - - Sofie:

Ha så trevligt! :)

#3 - - sara:

yes jag vill väldigt gärna ha tidningarna och nagellacket =) Hoppas att ni har det mysigt på middagen, ville väldigt gärna följa med, har ju en liten present till dig, men jag klarar verkligen inte av fotboll om inte Zlatan är med =)

#4 - - Malin:

Ah, vad bjuder du på då?

#5 - - evelina:

åh, vad mysigt! har ni familjedagar!? FUSK =)
Japp, det blir på Arlanda =) Vart resan ska gå spelar inte så stor roll, men neråt i Europa förmodligen. Skull gärna velat åka till thailand eller liknande, men är ju så jäkla flygrädd =)
kram

#6 - - mathi:

snygg blogg!

#7 - - Abdullahkathinka:

Thank you for the card so that I may look on the website. I love the picutres. I will continue to look on the website to observe you latest pictures.