Varit på sjukhuset idag igen..

usch ja det är en mkt bättre dag idag.. Jag sov inte så jätte bra i natt igen. Men bättre än förra iaf. Vaknade tidigt och har fortfarande den där hemska värken i kroppen. jag vill bara att den ska försvinna. Mormor ringde på morgonen och jag kände genast att hon lät mkt bättre så ja kände mig inte så orolig och jag var så himlans glad att hon ringde..

knata sen ut med hunden och sprang ner till bussen. hann med! brorsan å mammsen hoppade på under vägen och sen så åkte vi till huddinge igen. Så kom vi upp och hon såg såååå mkt bättre ut idag. sån himlans lättnad. hade med oss en hög med tidningar, så nu kan hon ju inte klaga på att hon inte har nått att läsa =) sen fixa vi tv till henne så att hon kunde se hockey finalen ikväll, hon blev så glad för det. bara att se henne le får en att må så mkt bättre. Hon är fortfarande rädd att röra på sig för mkt, men ja vet att det kommer att bli bättre.

Läkarna konstatera från hennes prover att hon hade en infektion i kroppen. så hon kommer att få antibiotika och så länge hon får det så kommer hon att få ligga kvar, så de har koll på henne.. därför hennes kohl hade blivit värre. Så hon kommer att bli bättre. skönt!

jag var så mkt gladare då ja kom därifrån. Men min mage är så öm så det är inge skoj. blev väl för mkt igår. därför kroppen värker så oxå. när ja har sån värk som jag hade igår, så brukar ja alltid vila hela dan, men det blev ju verkligen tvärtom igår. så då blir kroppen helt paj. helt enkelt. ont i halsen har ja fått under kvällen.. NO!! mormor hade ont i halsen, så ja tror hon har smittat mej med någe, jag åker ju på allt skit så jäkla lätt. helt otroligt. ska ja inte kunna gå ut eller? ja tror ibland inte det är en möjlighet för mig. tråkigt.

imorgon är en ny dag med nya tag, ska hem till mormor igen och fixa lite saker och hämta lite grejjer, ta hand om fågeln. Sen ska ja upp till sjukhuset igen.. lovade att hälsa på, känns bättre då jag varit där oxå.. hoppas hon är ännu bättre i morgon, kan ju alltid hoppas. ikväll ska ja försöka få lite sömn, men J ska åka till jobbet så jag vet inte hur det kommer bli med det.. men men det löser sig!...