Trött trött..

Usch jag är så jäkla trött. Klockan 7 så började de hamra här??? *suck* Somnade väl iaf inte förrän 4-4,30.. så det har inte blivit mkt sömn inatt. Har ändrat lite med tavlorna, som ja tänkt i över ett år, men ja är inte riktigt nöjd.. får se hur jag löser det. nu är de äntligen uppe iaf *S* haha. Iite roligt med tanke på att J fick dem på sin födelsedag, vilket va juli 06.. Har bara inte orkat att ta tag i det. Finns så mkt som behövs fixas och ta tag i, men det är som luften har försvunnit.

Igår rensade ja som sagt var hela köket på skräp, sånt man inte använder. Varför ska det ligga och skrota hemma och ta plats? Sen så rensade jag även vårt linneskåp och organiserade om där. Nu idag har jag varit nere i källaren och gjort om där. Kastade två stora svarta sopsäckar med skit. Sen ska vi kasta ett databord och en datastol, vi använder ju ändå inte det (men det väger så mkt, så det måste jag ha hjälp med). Har fått  upp möblerna på balkongen oxå, äntligen. Börjar ju närma sig maj nu, så de ska bara upp. Satt ut balkonglådorna oxå, men blommorna de får bli i maj, juni någon gång... Har fixat ordning i bokhyllan oxå, så nu ser det bättre ut än innan. men ja är ju som vanligt inte nöjd. Kan det inte komma hit nån som ger mej nya möbler och ändrar lite färger å syr snygga gardiner åt mig?? Gardiner är verkligen någe som jag vill ha nytt av... ok jag vill ha massa nytt..

nej ja tror att jag ska ta en liten sovstund... *trött*
#1 - - Anonym:

Joo, ja håller med. Dem gardinerna som finns ute är inte alltid så himla snygga. Man borde sy sig ett par.
Synd att dem förstörde din sömn, men skönt att du har tagit tag i massa saker! Det e ju jätteduktigt! Sov så gott nu på sovstunden.

#2 - - Anonym:

joo, e alltid bäst. men det känns lite att det är magsäcken som strular.Jaaa, just det, det gjorde du ju!
Hmm,ja få se.I värsta fall.ja får i mig mat änsålänge.Fick i mig lunchen o den verkar stanna där.Så skumt ju! Sitter o rapar en massa oxå.. Känner du igen det?
Jaaa, hur mycket som helst ju.:) Måste ändå kännas skönt att ta tag i massa. Va skönt att du fick en kick iaf.Ja var likadan.Jag har inte kastat så mycket som ja gjort senaste året. *skratt*
det finns ju loppis i Skärholmen som ni kan ha.har hört att det funkar.
Vi hade Susanne ( mammas kompis ) som hade ett garagesale. Mammas kläder slängde vi.Vi ville inte ge bort dem för att både ja o Andy visste att om vi skulle se våran mammas kläder på nån uteliggare, skulle vi må så dåligt.
Jaa! Det e fan kallt! Ja sitter o huttrar här med!
Men du, har du fått ordning på din mage? Allt med mormor har ju tagit bort fokusen från den....kram kram