¤Kvällen¤

image1395
Vi åkte hem till Annso vid 16,30 (jag och Annika).. Drack lite vin och så piffade vi till oss det sista. Sen en bulle ner till fridays för att möta upp resten av tjejerna.. Mötte dem där.. Satt 3 timmar på fridays. Maten var god liksom glassdrinkarna, som vanligt! Men det tog sån tid att beställa och få in allt och sen få bort allt etc.. För att inte tala om notan..

Allt var jätte bra tills jag hade ätit klart. Sen började magen. Drack inte ens upp min glassdrink!! Då är det någe fel =) Jag klarar helt enkelt inte av mat längre. Så fort jag äter något så krampar det. Nu beställde jag ändå pasta alfredo utan kyckling, bara för att det skulle vara bättre för magen. Men det gick inte alls. Magen svullna upp mer och mer och det gjorde bara ondare och ondare. Så jag gick med till Blue moon, men utanför så slutade mitt äventyr.

Snälla Johan kom och plockade upp mig, och det var ju tur det. Sen när vi kom hem så kunde ja knappt stå upp för det gjorde så ont. Va bara att lägga sig i sängen och vänta på bättre tider. Inget funka. Så i natt har jag sovit så dåligt av allt - är så trött nu. Blev så ledsen att det inte blev som jag hade tänkt mig - såg verkligen fram emot att gå ut och dansa.. Men vad ska jag göra? Nej det har inte varit någon rolig natt / dag idag...
#1 - - Sofia Style:

såg skoj ut!

#2 - - Sabine:

Hoppas det blir bättre :/