Glass i stooora lass..

image1409
MM jag var inne på GB´s hemsida och kollade in vårnyheter.. Hittade en glass som heter Girlie.. va sött.. Är en hallonglass med hallonöverdrag. Sen är det Glitter i pinnen.. hehe... Kan det blir mer Tjejigt =) Sen så såg jag att det kommit en ny lakritsglas.. Massa sötlakrits. Jag som ÄÄÄÄÄÄlskar lakrits.. ska nog ta å prova den någon dag då magen är ok... MUMS!!
#1 - - Sandra:

Glass, mums! Snart glass säsong:)

#2 - - denise:

ja lrhur..

#3 - - Jonna:

den lakritsglassen är underbar! just love it:)
J

#4 - - Anonym:

jag måste smaka girlie :D

#5 - - Crazypill:

mumma!

#6 - - Sabine:

Åh jag älskar också sötlakrits..
Hör av dig när du har provat så får jag en rapport :)
Har hört att girlie ska vara jätte god!

#7 - - Anonym:

mm, min mage började med att krampa den med.var bara gå på toa... verkar bli en sån dag idag.. massa poop. haha Har redan fått göra det två gånger bara nu på morgonen...
Nee, ja tycker det var så kallt, så jag käkade bara. Gjorde ju potatismos med köttbullar och lingon... Så ja käkade det idag. Asså, ja måste ha nåt fel. Det var så himla gott! *skratt* va e grejjen?? Pulver mos med köttisar. Kan det bli enklare liksom???
Gud ja förstår det. Ja var likadan förra o förrförra veckan. Ja fick kväljningar tillslut.Jäkla yoggi, jäkla mage,jäkla jäkla. hehe.
Min mamma sa alltid,"va glad att du har ont.då vet du att du lever." hon var verkligen skum...
Hoppas verkligen din mage lugnar sig till helgen.Kanske laga lite god mat på lördag o mumsa?
Det kommer nog vara en del krångel.. dödsboet o det,plus att ja har köpt en lägenhet förra året, och typ hade 40 lån ett tag där... haha! får se vad skatteverket hittar på... *suck*
Ut o poopa med dig... ja har lunch o ska sitta o surfa lite. hehe.

#8 - - Maria:

Har smakat den rosa glassen, girlie. Det är skitäcklig. Jag fattar inte att de änns gjorde den. Det smakar som om allt sminket i pinnen har runnit ut i glassen och hala glassen både ser och smakat komstgjord. Äckligaste jag någonsing smakat. TIPS: ät inte den!!!!