Jag förstår inte ??


as
Okej, jag stör mig en hel del på detta. Tydligen ska Ashlee Simpson skrivit en bok som heter "I am me".. Ehhh Va? Alltså ja blir så irriterad bara ja läste det?! Vadå jag är mig? Jag uppfattar det som om hon är allt annat än sig själv, eller ja menar, hon vill vara all utom sig själv?!

Bara bilden på omslaget känns inte alls som Ashlee Simpson, hon va en av de tjejerna som satte sig på tvären då "Barbie trenden" började vara mer och mer inne.


Hon färga håret svart och klädde sig mer rockigt. Passade helt enkelt ihop med sin musik, kändes
genuint. Men vad har hänt nu? Hon har opererat näsan först och främst, men det äras ju inte det enda som har förändrats.. Hon är ju inte samma människa längre? är jag den enda som tycker det?

Skulle inte vilja läsa hennes bok, känns inte som om jag tycker att det är nått som jag vill lära mig av henne? Hon vill ju vara någon annan, vill hon gå i sin systers fotspår??? Har hört att hon ska bli underklädesmodell och att hon även lider av ätstörningar.. Tycker hon är riktigt söt på denna bilden, men ja tyckte hon va söt innan oxå.. Tråkigt att hon inte trivdes med sig själv. neej, det här inget för mej...