Cinderella Kryssning

100300-151
Den 26 november åker jag på kryssning med Cinderella till Åland och tillbaka. 24 timmars kryssning. Ska bli så jäkla kul. Rubbet är betalt och trevligt sällskap åker jag med oxå..
hytt
Vi kommer att bo i en stor hytt med två sängar på 9:e våningen. Havsutsikt och allt, så najs juh. å så kommer vi ovanför ytan. gillar inte riktgt att ha en hytt långt ner..

100300-149




På kvällen så ska vi gå på spa. Så jäkla trevligt. Vi kommer gå på något som heter badritualen. Går tydligen i elva steg... kroppsskrubb med peelingcrème, ler-inpackning, dusch, olika bad, ångbastu, kroppslotion och andra moment... Ska bli så skönt att koppla av ett tag och bara tänka på sig själv och sina egna behov. Najs! 
mat
Sen blir det buffé både på kvällen och dagen efter.. Ska bli så gott. Finns ju hur mkt olika maträtter som helst och sen deras efterrätter brukar vara helt suveräna dem oxå *mums*

vinPå kvällen så kommer vi sen partaja loss är det tänkt *S* Ska vara en del evenemang som man kan kika på.  Skaka loss litegranna..

Dagen efter kan man spendera på taxfreen bla. Ska försöka att hitta lite parfymer och sen även lite smink. Ser verkligen fram  emot denna resa med en av mina bästa vänner *skojs*
#1 - - Noaalva:

Very interesting & professional site.