Orkar inte uppdatera..

 
Jag har blivit så dålig på att blogga. Livet har bara kommit imellan. Jag är så trött dagligen. 
 
Det bråkas än med skolan om Theos rättigheter. Om hans dyslexi. Hur man kan hjälpa honom. Jag stångar mig blodig, för att han ska få den hjälp som han har rätt att få. Men det går framåt, väldigt sakta. Men det går framåt. 
 
Mina levervärden är nu ok, efter nedtrappning av medicinen. Men nu så har blodvärderna åkt neråt istället. Inflammationsvärdena är höga. Jag sover sjukt dåligt och energin är som bortblåst. Det påverkar både bloggen och instagram. Orkar tyvärr inte att uppdatera lika mkt som förut.. 
 
Annars så flyter livet på. Max har blivit väldigt stor nu. Världens bästa hund. Så galet glad att vi har honom. Vår lilla familjemedlem. Blir ett inlägg sen med bilder på honom...
#1 - - sandra ledin:

Va jobbigt att skolan ska sätta sig på tvären när det kommer till hans dyslexi. Har själv dyslexi så jag vet hur mycket de hjälpmedel man kan få gör. Jag hoppas innerligt att det löser sig och att han får den hjälp han har rätt till så att skolan kan rulla på utan att det ska kännas för kämpigt.

Jobbigt att kroppen stretar emot. Är Inge kul när orken är noll och så kan man inte sova ordentligt. Hoppas att sömn biten vänder så kroppen får mer ork att jobba med värdena.

Härligt att det rullar på med hunden <3