Lugn bröllopsdag...(bilderna är klickbara)

I tisdags så gick jag och Theo och mata ankorna. Han älskar att mata dem där och ankorna älskar att bli matade :P Dem är ju lite halv tjocka allihopa. Haha. Theo va jätte duktig och har lärt sig att inte ställa sig på kanten. Han sätter sig bredvid den och matar ankorna. Något som lugnar ner mig en hel del. Dessutom så va inte Freja nöjd alls. Solen stekte verkligen där, så det var hemskt varmt. Så jag sa, vi får mata klart ankorna snabbt och sen får vi gå - Freja mår inge bra. Och sagt som gjort så mata han klart och sen sa han, nu går vi mamma.

Theo är inne i trots åldern ordentligt nu. Han har ju egentligen varit det sen förra sommaren, men nu är han riktigt jäklig stundvis. Han är ju inte bara hemsk, absolut inte. Men ibland kan man tycka att det är det enda man fokuserar på. När han är jobbig. Det gör iaf så att man kan bli lite inlåst då och då. Är inte lätt att både ha han och Freja. Som igår då vi bada. Man måste ha koll på båda - å lyssnar inte Theo så blir det smått kaotiskt.(även dessa bilder är klickbara)

I tis kväll så skulle vi egentligen ut på picknick. Men vi åt inne. Båda barnen verkade trötta, så vi tänkte att vi stanna inomhus. Men grannarna satt ute och hade det trevligt och så såg jag att sprinklern va igång. Visade Theo den och han titta på mig och sa bestämt "jag måste åka till Annika, NU". Hah! När vi va hemma hos Annika så satte hon igång sprinklern, så när han ser en sån - ja då ska han till Annika. Jag svara med att men vi kan bara gå ut. "Bara gå ut?" svara han och såg lite fundersam ut. Å sen skrek han "JAAAAA". Då vart det bråttom. Hittade inte badbrallorna, så han fick ta sina söta kalsonger från Rocke Fella som jag vann för länge sen. Han älskar dem där söta kalsongerna. Så han och grannungen sprang som galningar där ute. Jag och mannen satt i solen med grannarna och snacka skit. Freja va vaken och på bra humör, men somnade sen i pappas famn. Gosen.

Visa fler inlägg