Amanda Egilson - By hand and heart

Igår fick jag möjligheten att besöka Amanda Egilson i sin butik på Brahegatan 32 i Stockholm. En härlig liten nyrenoverad butik, ljus och fräsch. Där jobbar Amanda med sina smycken. Varje smycke görs på beställning, antingen i butik eller på hemsidan och sen görs allt för hand. Med hennes morfars hammare, slår hon inte varje bokstav i ditt smycke. Det ligger mycket kärlek och själ i hennes fina smycken.

Jag fick la märke till Amanda Egilson för flera år sedan. Hon var den första som kom på det här med namnsmycken. Jag minns att hon stod på Underbara Barn mässan och det var där jag fick upp ögonen för hennes smycken för första gången. Igår fick jag även se hur det kan gå till när hon gör sina smycket, så sjukt häftigt! Nu har Amanda däremot ändrat sina förpackningar, gått bort från det lite "barnsliga" stilen, till en mer vuxen och elegant stil. Snyggt! Dom nya smyckesaskarna är dessutom smalare, så dom går ner i brevlådan lätt. Super!

Varför ska du köpa Amandas namnsmycken istället för någon annans? Amanda brinner verkligen för sina smycken och lägger mycket energi i att du som kund ska bli nöjd. Hon tror på personlig service, så om du mailar eller ringer, så är det hon som svarar. Det som är så bra med hennes smycken är att dom alltid går att komplettera. Tex om om familjen växer eller förändras, så hjälper hon dig. Skulle ditt smycke behöva rengöring, så är det bara att skicka in ditt smycke, så hjälper hon så gärna till. Det är alltså inget företag som kör på massproducering, utan Amanda arbetar mer för kvalité och ett personligt band mellan henne och kunden. Ett förtroende som pågår livet ut.

2 kommentarer
publicerat i Event
Taggar: amanda egilson, handgjort, namnsmycke, namnsmycken.com
Visa fler inlägg