På väg ner i sängen..


Fick sova bra i natt med. Kände mig ganska så utvilad, men det är som bortblåst just nu. Knatade ut med hunden och sen åkte jag till sickla och träffade Anna och Nico. Var riktigt trevligt att träffas - mer än att prata via bloggen. Han är jätte go Nico. Så söt. Vi skiljdes åt vid 15,30 snåret och då åkte jag hem. Hade tänkt att åka förbi mammas jobb, men kollade på klockan och insåg att det var bättre att åka hem.

Väl hemma så busade vi lite och sen kom pappa hem. Han tog över Theo ett tag och jag tvärslockna. Var visst trött. Resten av kvällen spenderades i tvättstugan. Vi bokade alla tre tvättstugor bara för att stortvätta. Lakan, täcken, handdukar och kläder. Så vi blev klara med allt för en stund sen. Sängen är nu bäddad och väntar på mig!

I morgon så blir det fika med några mammor, ska hämta ut paket och kila till apoteket. Sen ska jag ta och städa här hemma - ja det är tanken (om jag nu orkar).. Hade tänkt att sätta mig i soffan, men får ta mig direkt i säng istället. Ska bli så skönt att sova. natti natti!!Nu har alla IP adresser blivit nollade. Så ni som har röstat kan rösta en gång till!! Passa på =)

Tack för alla röster!


Visa fler inlägg