Efter leverbiopsin..

Det har tagit en stund att återhämta sig efter leverbiopsin. Jag trodde faktiskt inte att det skulle vara så jäkligt. Men det gjorde ont, riktigt ont. Hon la för lite bedövning, så jag var i stort sett inte bedövad. Jag skrek och sprattla. Nej fy fan. Dessutom så vart det två gånger, då hon missa första gången. Men då la hon mer bedövning och det gick bättre. Gjorde ont, men inte sådär panikartat. 
 
Efteråt så kunde jag bara chippa efter luft eftersom det gjorde så ont. Så jag fick morfin uppe på avdelningen och somnade. Jag trodde att det skulle kännas mkt bättre efteråt, men jag har inte kunnat sova på rygg. Fått sitta upp. Inte lyfta, inte städa. Har inte fått anstränga mig alls. Så jag har suttit på en stol upp och ner, dag ut och dag in. Har inte orkat att stå upp för länge, då gör det för ont. 
 
Men nu 1,5 vecka senare så börjar det att bli bättre. Jag kan sova på rygg igen, även om att sova på höger sida är sådär än. Dock så gjorde jag något överansträngande igår, så idag är jag öm i revbenen. Men jag känner att det går åt rätt håll iaf. En dag i taget...
Visa fler inlägg