Fullt ös..


Mötte Lillemor i Farsta idag. Vi gick runt och kollade liiite i butiker. Blev mest en massa snack och ja - inte så mkt mer =) Vi satte oss på ilpiatto å käkade pastasallad med kyckling och saffransdressing. Gott. Lyckades handla lite till Theo ändå. En jack/tröja som ja typ e kär i. Han hade en mindre, men den ser han ut som en korv i just nu. Så ja köpte en i storlek 80. Kanske borde ha köpt 86 - för 80 kunde han ha nu.. Men aja.. fin är den! Våra män kom å hämtade oss sen =)


Ikväll så kom Marie och Matthias över och fikade. Dem hade med sig kladdkaka. Gudars. Denna onda kladdkaka! =) Vi tog en promenad med hundarna. Dem hade ju med sig söta Ceasar. Han älskar Luddes leksaker. Brukar i genomsnitt bita sönder en åt gången *Skratt* Han är så söt så. Theo blev först rädd för honom. Tror det beror på att han är svart.
Men det gick över sen.

Efter dem hade gått så låg han på golvet och körde för fulla muggar. Han hittade ju en tom flaska på golvet. Den va rolig. Som han kämpa med den. Han såg helt slut ut då å då. Sen tröck han bort den och efter for han. Var väldigt roande för vår del med. Plus att Ludde snodde sen flaskan och började leka han med =)

Nu sover båda två. Hunden och bebisen. Hah. Har varit en trevlig dag. Mycket annat å tänka på än det jobbiga. Känns så skönt. Å tack söta vänner, som får mig på bättre humör! ♥

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/100300/images/2009/bloglovin1_33327399.jpg
Ni följer väl min blogg? Visa fler inlägg