Reaktion?

Morgonen startades med sol och besök från grannarnas hundar. Kelig hund kan ja väl säga. Solen sken och det vart super varmt. Käka frukost utomhus i värmen. Lunchen åt vi inomhus då det spöregnade. Efter det åkte vi in till Visby. Kände hettan i ansiktet. Så antingen så vart jag extra känslig mot sol pga kortisonen eller så har jag fått en liten reaktion i ansiktet av kortinsonen. Illröd iaf, hettar.
 
Ringde läkaren igen imorse och frågade hur länge jag skulle avvakta med kortisonet. Värkte, kliar och är svullet än. Men jag skulle avvakta till imorrn. Har en ny tid ifall att det inte gått över. Tog iaf ipren då det är antiinflammatoriskt och tar bort lite värk. Först då började det att hända någe. Ikväll har jag tagit ipren, alvedon och allergitablett. Se om det hjälper lite till.
 
Vi åkte iaf till Visby och sprang på vår gamla granne. eller ja i måndags då vi var där, då sprang vi på en av våra grannar och idag en annan. Lite komiskt. Vad är oddsen på den? =) Plus att vi går in i en butik och stöter på föräldrarna till dem som ska gifta sig på lördag. Dem hade varit i Visby i 30 min.


Vi åkte ner till Fenomenalen, ett science center på Gotland. Lite som tom tits, men mkt mindre. Ungarna tyckte att det var toppen, fanns en hel del att göra ändå. Så vi lyckades vara där i 1,5 timme iaf. Perfekt då det regnade ute.
 
 KlartKlartHalvklartVäxlande molnighetKlart
Dem närmsta dagarna verkar iaf bjuda på en hel del sol. Så det är bara att smörja in sig till max och hoppas på att man inte får samma reaktion som imorse. Hoppas att prognosen kommer att stämma för resten av veckan nu. Lite sol vill ja ju gärna ha på semestern...


Visa fler inlägg