Dagarna som varit..


I lördags så möttes vi här i närheten för å grilla lite. Tanken var ju att vara där en stund, men det slutade med 6 timmar i det underbara vädret! Det var verkligen super gott och myyycket trevligt! Vi vart 8 vuxna och 5 barn, 3 st kunde inte komma. Alla var glada förutom Theo tror jag. Han hade så ont i magen. Han va helt slut sen. Han skrek inte och så, men man kunde bara inte lägga eller sätta ner honom =/ Han somnade gott i sin vagn medans resten av gänget lekte vidare på filtarna..


Älsklingen i söndags. På lite bättre humör under dagen. Däremot på kvällen så blev det andra bullar. Då fick han kanon ont igen och vi funderade på att åka in till sjukhuset med honom. Men efter att ha gasat lite så verkade det mesta släppa för honom. Skönt det! Tänk om man var så vig som de små *S* Sitta å slicka på tårna om dagarna *urk* =)


Va ju tvungen att passa på att ta lite kort på oss med då ändå kameran va framme
(
joo för den ligger ju alltid undanplockad - inte)


Igår så var jag dum nog att ta med hunden och Theo på en promenad. Mitt under dagen. Det brukar inte ta så lång tid att gå fram och tillbaka från kyrkogården. Men pga värmen så fick jag stanna då och då. Va mest för hundens skull. Gav honom vatten stup i kvarten och dränkte honom. På kyrkogården tog jag en vattenkanna och hällde över honom. Efter 10 min så var han torr igen! Suck. Slutade iaf med att vi var borta hela 3 timmar! Trodde varken jag eller hunden skulle orka oss hem den sista biten... =/  Helt å hållet slut!

När vi väl kom hem så var jag ju tvungen å kila upp till ica å handla lite fika. Sara va på g över. Hade väl varit hemma tio minuter innan hon ringde på dörren. Hon var här några timmar å så snacka vi lite skit. Å så gjorde hon mig en super duper tjänst =)

Lillemannens mage lossnade helt igår. Hela 8 st bajsblöjor. Fy farao. De två sista var väl värst.. Vi skullle egentligen gått ut å satt oss i gräset. Men vi hann bara få våra avocadosallader så hade han bajsat. Å det var inte lite heller. Det var bara att rulla hem igen. In med honom i duschen. Va bajs överallt. Mindre mysigt! Men så glad han blev efter det! Så skönt att han är sig själv igen. Förstår att det inte är så lätt då magen inte vill jobba med honom.


Idag gick vi en kortare promenad med jycken. Får ta en längre sväng på morgonen och kvällen. Vi gick till globen sen och handlade bla hårfärg. Sen så satt jag en liten stund på balkongen med Theo. Han plaskade och hade det skoj! I morgon ska jag luncha med Lotta. Sen ta en promenad med dem jag grillade med i lör. På kvällen blir det packning och tvätt.. Myyycket att göra med andra ord..


Du följer väl min blogg?

Visa fler inlägg