Valborg..


Idag så var vi uppe tiiiidigt, redan kl 7 Sötisen ville inte somna om. Jag var ändå hungrig så jag knatade upp å käka frukost. Men sen blev vi så trötta båda två så vi sov från 9 till strax efter 11. Va så skönt. Klädde på oss och gjorde oss fina =) Bytte vagnen idag. Till sittdelen - mkt nöjd. Gick jätte bra. Såg ju ut som om han hade plats iaf. Kändes lite vemodigt, ja gillar ju den andra delen så mkt. Men är han för lång så är han. Plutten min. Vi åkte in till söder och mötte upp Lotta. Sen åkte vi in till stan och käkade lunch eller vad vi kan kalla det. Kolla runt i butiker. Lotta hitta kläder, inte jag! Måste ta å leta ordentligt en dag. I lugn å ro - ensam =)

Sen åkte jag och Theo hem. Vi käkade middag och sen gick vi upp till torget där vi följde med ett fackeltåg bort till brasan. Så jäkla mysigt. Brasan blev ganska så stor och bred. Vi stod en bit ifrån. Alla ska ju stå å sablans nära, men så fort brasan brinner då jäklar så springer alla bort för att det är så varmt. Det slår ju aldrig fel. Vi var  inte där så länge. Räckte med lite brasa. Vi gick hem istället - sånt skönt väder för att vara valborg. Jätte mysig promenad hem. Sen kikade vi på film å myste i soffan. Nu ska jag ta och sätta mig där igen är tanken.


Sist men inte minst så fyller dessutom söta wille hela två år idag. Lillsnutten! Va gammal han har blivit. Tyckte inte det va så länge sen jag höll han i min famn. Det lilla knytet. Å på min födelsedag var det han som höll i min lilla son. Så gosig bild det blev. Ska på kalas på lördag, så det ska bli kanon skoj. Ska slå in paket imorrn. =)

Annars får vi se vad som väntas imorrn. vet inte om affärer har öppet å så??? Men annars så skulle det inte skada å vara hemma å slappa. Gud så skönt. Vila utan att vara sjuk. Det skulle vara något. Sen borde vi väl städa å tvätta. Men vi får se. Är ja lat, så är ja lat =) Nu till soffan å älsklingen! Här ska det mysas på högnivå, hihi..
Visa fler inlägg