Underbar dag!


Vilken härlig dag jag haft! Är så super nöjd över min första mors dag! Känner mej så lycklig rent allmänt. Men lycklig att jag har min älskade son!

Idag så mådde jag bättre imorse då jag vaknade. Visst jag har ont i halsen än - men vem bryr sig ;) Iaf. Vi fixade lite pastasallad och åkte och hämta min mamma och bror. Brorsan och jag bjöd henne på skansen och picknick med andra ord. Själv så fick jag en blöööt puss gånger tio. Hihi.. Sen att spendera hela dan i solsken med familjen var bara härligt. Hade bränt mig lite på axlarna nu såg jag då ja kom hem. Fult ser det ut oxå. jag avskyr solsträck.

Vi va iaf på skansen ett tag. Theo satt i barnvagnen för det mesta. Körde på shorts idag. Var ju så jäklans varmt. Han svettades i sina andra långbyxor, så vi bytte på skansen. Han satt och kolla omkring. Satt upp och verkade ha det skoj, även om han inte fatta vart han va =) Tog en massa massa bilder. Löjligt många faktiskt. Va på lillskansen. Så söta dem är alla ungar. Men lite besvilken att de hade bytt ut kattnästen till sköldpaddsnäste..
va ju ett tag sen man va där sist..

Vi kom ut en timme tidigare än vad vi hade betalat för (parkering). Så det blev en liten promenad på djurgården med. Va ju en massa folk där. Men det gick ju jätte bra ändå. Tillslut så somnade älsklingen i vagnen. Han orkade väl inte hålla sig vaken tillslut. Han sov bara en kvart till lunch och sen höll han sig vaken till kl 15,45.. bra jobbat tycker ja själv. å självfallet va han en solstråle hela han :D

Nej vilken mysig dag med familjen! Fler sådana! :D
Visa fler inlägg