Det som har tagit mig hårdast

Det som har tagit mig hårdast är att jag idag egentligen skulle ha legat sövd inne på södersjukhuset. Den har varit planerad sedan länge, men pga att Freja fick kräksjukan så ville jag inte chansa. Jag ringde och prata med SÖS och dom verkade inte det minsta rädd för kräksjukan. Däremot så ville dom inte att jag skulle gå på laxerande då det fanns kräksjuka i huset. Den var ny. Men hon var otroligt omtänksam och vänlig. Verkligen såg efter mina behov.
 
Jag ska nämligen ha en koloskopi. Därefter skulle en bedömning ske, hurvida min medicinering ska fortgå. Om dom har kommit på en plan om hur jag ska ta mig vidare. Jag är helt ärligt väldigt trött på att få dropp på södersjukhuset var 8e vecka. Mestadels för att jag blir så känslig för allt. Men den håller min mage under kontroll. Jag ska inte säga annat. För det är jag tacksam. Men jag är trött på att vara sjuk, hängig. Åka på virus och bakterier. Ha små små sår som aldrig läks eller blir otroligt inflammerade. Man kommer verkligen till en punkt då man är less. Det finns ännu mersom ligger till bakgrund för att jag känner som jag gör. Men det är en annan historia.
Nu fick jag iaf inte min undersökning som jag har väntat månader på. Hon "klämde" in mig nån gång i april. Så nu har jag ännu mera inplanerade "måsten" under den månaden. Aja, bara det blir av! Det är det viktigaste..
Visa fler inlägg