Lugnt för en liten stund..

Börjar ta sig upp överallt nu.. Passar på att hoppa in på bloggen och uppdatera lite medans lillen sover. Han har redan sovit i en timme, så trött. Antar att han vaknar när som helst. Har hunnit med att äta, kolla på tv, bränt ut lite bilder. Så skönt då man får en liten paus så man hinner i fatt lite..
Helgen har varit fullproppad. Hade besök här i lördags av Annika och Jonas. Så jag städa på förmiddagen, bakade sockerkaka, gick en promenad med hunden, va ute och gunga med Theo.. Dem dök upp på eftermiddagen och strax därefter kom min bror - direkt från finlandsfärjan.. Japps, han va i mkt bra skick *skratt* Vi satt och snacka ett tag och sen runt 19 snåret så åkte Annika och Jonas. Brorsan stannade kvar och bjöd oss på middag på Texas Burger nere i sickla. Tyvärr tror jag att dem bytt ägare, för dem va inte alls lika bra som förut. Käkade iaf och sen åkte vi och handla - ja min bror handla. Lämnade honom och åkte hem och mös i soffan. Theo somnade nämligen i bilen..

Igår så fick jag sova ut. Så skönt. Hade en hemsk huvudvärk som inte gav med sig. Hade lovat brorsan att åka med honom och handla. Så att han fick panta - va ju bara tre svarta sopsäckar.. hah. Vi handlade lite så att vi kunde käka middag. Ringde mamma och fråga om hon skulle komma. Så åkte vi hem till brorsan å lagade mat. Kollade på hammarbymatchen - tyvärr. Eller ja lyssna. Började nämligen städa hemma hos min bror. Så käka vi och sen blev det hemfärd! Var lagom slut då jag kom hem..

Å nu vaknade Theo.. så nu måste jag kila till honom, mammas gos!
Visa fler inlägg