En annorlunda biltripp..

I veckan så åkte jag, mamma och Jonas ner mot småland. Vi skulle på min mosters begravning. Begravningen ägde rum på onsdags förmiddagen. Så vi var tvungna att åka redan på tisdag. Jonas var så snäll och ställde upp, då varken jag eller mamma har körkort. Ja, mamma har, men har inte kört på flertalet år. Brorsan har diskbråck och kunde inte köra en längre sträcka.

Vi satte oss i bilen och styrde mot Ullared. Så vi körde några timmars shopping där inne. Efteråt så sov vi i en stuga i stugbyn, käkade middag på Harrys (Det enda som var öppet). Man var ju otroligt trött efter den dagen.

Upp i ottan dagen efter, för att handla lite till på Ullared och sen för att hinna med frukost. Vi köpte blommor och styrde kosan mot Båraryd, en timme från Ullared. Det vart en fin, men annorlunda begravning. Jag ska ju inte säga att jag är van att gå på begravningar, men det skiljer sig en hel del mellan begravningar i Småland och Stockholm. Dels så var den en timme lång. Prästen hade gjort sin research, alltså ordentligt. Även vid själva avskedet så var det annorlunda.
 
Efteråt så åkte vi i alla fall till min kusin och käkade oss mätta. För mätta. Var så himlans trevligt att sitta där, så jag hade nog aldrig gått därifrån. Ja om det inte vore för att vi hade sex timmar hem med. Så vi packade in oss i bilen och åkte sedan hem mot Stockholm. Vart en annorlunda biltripp. Tråkigt att behöva möta släkten under dom omständigheterna, men kul att få träffa dom iaf.
Visa fler inlägg