Mera Furuvik

Vi har aldrig varit ute på äventyrs ön, men nu tog vi oss ut. Där fanns det en massa bord som vi kunde sitta och mysa på. Vi hittade ett längst ut såklart. Mysig utsikt och Theo som lekte på två båtar. Vi fikade och barnen roade sig. Det var kanon. Vi gick förbi aporna och kamelerna, kika in kängurun.

 

Efter det gick vi till tivolit. Theo var sååå ivrig. Det är synd att barn under fyra måste åka i vuxet sällskap. Kan väl inte påstå att åkattraktionerna inte är anpassade för just vuxet sällskap. Theo som är så stor ändå för att vara tre och han klarar sig så bra själv. Så ska mini jag (not) klämma sig in där. Nja inte helt ultimat. Så tänker ja på förra året, då ja lät min man sitta och åka med honom. Hahha. Stackars honom. Men jag älskar hur Theo skiner upp då han får åka alla karuseller. Herregud så glad han var.

 

Efter det tog vi en tripp inne i regnskogen med dem söta aporna, vandra bland sköldpaddor. Alla reptiler sprang jag förbi. Efter det åkte vi hem. Theo var ruskigt nöjd med dagen och Freja med. Hon lyckades hålla sig vaken hela dagen och somna så fort vi lämnade furuviks parkering :D

 

Nu längtar vi till juli, då vi ska dit igen!

 

 

Visa fler inlägg