Äntligen slut!


Då var denna dag snart äntligen slut. Fy fan! Jag är så jäkla trött. Ändå har jag faktiskt sovit väldans bra i natt. Theo somnade kl 19 och sov ända till 3,40. Amma honom och så sov han till strax innan 7, Amma igen och då sov han till nästan 9. Rena sovmorgonen ju! Man tycker att man kommer in i vissa rutiner, men när man väl fått koll på dem så ändrar han helt och hållet. Då är det bara att börja om. Däremot så har han inte varit på bra humör. Visst han skrattar ju och ler och pratar. Men sen helt plötsligt så verkar det som om det gör ont någonstans. Lillen.  Mammas ♥

Idag hade jag brorsan och hans tjej på besök. Vi fikade och sen hakade jag på dem till skanstull. Fick håret klippt! Guuud så skönt! Har inte klippt mig sen sept. Fööör länge sen. Sitter med färg i håret nu med. Var faktiskt nöjd med den innan, men jag ville ändå ha mörkare. Får se hur det blir nu. Hoppas ja inte kommer att hata mig själv för det. Brukar boka frissan så att hon får sköta det där. Hon vet alltid exakt vilken färg. Men nu hade jag inte tid med det. Vill ju vara fin i håret Nu nu nu nu NU.

Iaf. kom hem från frissan och då var svärmor här och "mormor". Vi käka och snackade lite innan de behövde åka hem. Lagom till att tvättstugan skulle börja. Den sluta för ca en timme sen. Skönt att ha det gjort! Blev väl en 6 tvättar! Sjukt mkt. Men nu slipper man tvätta imorrn iaf *S* Fasen man har ju så mkt tvätt hela tiden. Har färgat håret nu och sitter med inpackning. Får se hur det blir. Ska skölja ur det strax.

I morgon har ja en hel del att göra. Ska fixa lite i farsta. Handla delar av en present. Sen ska vi lämna hunden hos mamma och åka på en fest på kvällen. Ska bli riktigt skoj och trevligt. Skriver mer om den på söndag. Har redan lagt fram vad Theo ska ha på sig *s* Själv har ja inte en blekaste jäkla aning. Min garderob är ju inte så uppdaterad som förut. Får se om ja hinner kika lite kläder medans jag är i farsta i morgon.

Nej nu måste ja skölja håret, så jag avrundar för idag! Krams
Visa fler inlägg