Liten uppdatering..

Det är redan höst och jag har bara inte orkat med bloggen som förut. Den ligger i bakhuvudet och den ligger och väntar på mig. Det har ju hänt så mkt sen jag skrev sist. 

Vi har ju bland annat haft en fantastisk sommarlov. Gud så roligt vi har haft det och så mkt vi har sett. Finns mer på mitt Instagram: https://www.instagram.com/nina_bergquist/

Leverbiopsin kom tillbaka och det vart väl inte riktigt klart vad som orsakat mina värden. Så det håller dom på med än. Jag kom dock med ett förslag till läkaren, vilket hon faktiskt håller på att kolla upp. Det tog ett bra tag att återhämta sig med efter biopsin. Men nu är det ok igen. 

Jag lyckades med att skära upp fingret nyligen. Man är allt bra duktig. Skulle baka en paj och tappade konservburken, MEN jag fånga den ;) Dock så gick det sådär, då locket skar upp mitt finger så sjukt mkt. Så mkt att vi fick åka till akuten och sy fem stygn. Så jag håller på med fingret än. Har sår fortfarande och nerverna är smått paj, haha. Men aja. Det går framåt. 

I samband med detta så bad jag nu om en utredning. Anledningen är till att jag tappar saker hela tiden. Nu gick det så långt att jag tom gjorde illa mig. Så jag röntgade händerna nu i veckan och sen så ska jag på en kontroll för att kolla mina nerver. etc..  

Väntar tid till en smärtklinik med, remissen är iaf skickad. 

I måndags så bar jag en påse, inte allt för tung. Men det var tillräckligt för att låsa hela mitt ben. Som ett ryggskott i ben/rumpa. Så jag hade problem att gå i tis och ons. Det är tungt att bära nyponsoppa. haha. Det går framåt det med. Sakta men säkert..  

Ja nu har ni fått reda på vad jag gjort dom senaste två veckorna, haha. Vi får hoppas att resten av året blir lite bättre.

#1 - - sandra ledin:

Det har hänt mycket hos er. Va synd (eller synd va det ju kanske inte) att opsin inte visade vad som krånglade. Är drygt när något är fel och man inte kan setta fingret på vad. Hoppas att rönnen visar något, så du kan få svar.

Jag har ju trasiga ledband och känner igen mig i att tappa saker och att få låsningar och smärta (samt domningar). I mina öron låter det som att nerverna är påverkade utav något. När jag överanstränger mina närver så säger hjärnan ifrån genom att stänga av nerverna i mina armar och händer. En skydds mekanism för att nerverna inte ska gå sönder mer.
Fortsatt att lyssna på din kropp men undvik att lyfta saker som har lite vikt ett tag och prova sedan igen.

Hoppas att du får svar på vad det är som krånglar för dig så du kan få den hjälp du behöver <3

Svar: Ja det fortsätter, slutar aldrig liksom. Men en dag i taget. så löser det sig <3 tack för all din omtanke! kram!!
Nina