Liten uppdatering..

 

Jag har verkligen velat uppdatera bloggen, men energin har bara inte funnits där. Jag har fått infektioner efter infektioner sedan januari. Bihålan verkar inte heller ge med sig som den ska. Barnen har varit sjuka och haft sitt. Det tar aldrig slut. På det så bråkar man med diverse myndigheter. Kämpat för att barnen ska hänga med i plugget, inte komma efter. Jag håller på med mammas saker, säljer, fixar, sorterar, bouppteckning.  

Jag har påbörjat utredningar, som fått lite stopp eftersom det här med Covid19. Men det har tagits en massa prover, jag ska på hjärnröntgen och biopsi. Inga pengar har jag fått utbetalat sedan januari. Asså man mår ju inte bättre av alla myndigheters vrickade "system".

Och det här med mamma, det har tagit hårt. Riktigt hårt. Att vara i total förnekelse och bara köra på, till att helt plötsligt inte komma upp ur sängen. Det är fortfarande helt ofattbart att hon är borta. Det går inte in. Igår tänkte jag ringa henne, igen. Det går på automatik. Har inte kunnat ta bort hennes nr, för det innebär ju att hon faktiskt inte finns längre. Barnen har det svårt, speciellt Theo, jag lider riktigt med honom. Senast igår så bröt han ihop, då han såg någon som han tyckte liknade mormor. Han har en jobbig period just nu.  

Försöker bara stå på benen just nu, det är mitt fokus.

#1 - - sandra ledin:

Men jösses va mycke på en gång. Förstår att det blivit för mycke. Alla behöver få en break. Jag hoppas att myndigheterna slutar att trassla så du kan få dina pengar så du kan andas ut. Håller tummarna för att biopsin och röntgen ska gå bra och inte visa något dåligt.
Alla grejer kring din mammas boende måste få ta den tid det tar. Men kom ihåg att hur du än gör med sakerna så skulle din mamma vara glad 🌺 så stressa inte och låt dig känna både glädje och sorg.
Massa styrke kramar till dig och hela familjen ❤️

Svar: ❤️
Nina