Sax i ögat och försvunnet barn...

Vilken härlig måndag‼️Eller inte. Åkte in till ögonkliniken för att sätta mig där med Freja. Fick sen åka till en annan akut Som tog emot barn. Hennes ögon strular än. Så nu har vi fått en tredje diagnos på en vecka❓Från ögoninflammation, till torra ögon och nu till allergi. Vi vet inte ens om hon har det, då hon har absolut inga andra symptomer. Men OM detta fungerar, så måste vi boka en ny tid på VC för provtagning. Se vad hon reagerar på.

Hinner iaf hem (4 Tim senare) innan skolan ringer och säger att Theo är försvunnen. Efter några samtal så visade det ju sig att det va fel Theo 🙄 Det var nån annan. Men då var jag redan uppjagad. Dom ringde och sa att han mådde dåligt och hade gått hem. Dom kunde inte hitta honom, han var försvunnen, så dom kika om han var hemma. Vilket han inte var. Det gick inte att ringa hans mob, han lämnar ju in den varje gång han är i skolan. Han ringer alltid mig när han går hem med, så inget gick ihop. Vart är han? Ringer hans vän, som faktiskt svarar. Han sa att Theo var i skolan när han gick hem. Så jag ringer tillbaka till skolan och ber dom kolla i klassrummet en gång till etc. Då går det ju upp för killen att han ringt Theos föräldrar i femman och inte Theos föräldrar i fyran. Han var verkligen jätte ledsen och bad om ursäkt flertalet ggr. Men jag hade liksom hunnit vara panikslagen i 20 min. 

Freja sätter sen en sax i ögat. Varför inte liksom? Hon har ju inte 
tillräckligt med problem. Det gick iaf ok, får man väl säga. Ögat är lite rött. Kunde ju ha varit bra mkt värre. Hon kände inte själv att hon nudda ögat, men jag såg ju direkt att det vart rött. Så då vart man ju hysterisk för det och rädd att hon skadat ögat. Framför allt den där rädslan. Så man kolla ju ögat stup i kvarten, sköljde ur, kolla så att hennes syn var ok etc. Utmattad.
 
Försökte rensa mammas papper men det gick inte alls efter "saxincidenten". Så nu sitter jag istället och tänker på morgondagen . I morgon är det dags för gravsättning. Väldigt märkligt, då man fortfarande inte har accepterat (gått in) att mamma är borta. Ja så börja min vecka.....