kronfågel

I onsdags så vart jag bjuden till kronfågel för deras härliga lunch. Jag har inte varit där nu på två gånger då jag inte har mått så bra. Men nu äntligen så fick jag åka dit igen. Alltid så trevligt. Vi vart bjudna på så god mat, signerad Markiz Tainton och Stefan Superti. 

 Nästa år, i vecka 4, lanserar Kronfågel sin nyhet Hel kyckling utan ben. Det ger en massa möjligheter att laga kycklingen på flera sätt. Jag själv, är super dålig på att skära ut alla kycklingdelar. Så den här lösningen är helt perfekt. Dessutom så är det ju lite tidssparande i köket, vilket aldrig är fel. Du slipper att bena ut kycklingen, plus att den tar mindre tid i ugnen. Perfekt! 

Man kan steka den som vanligt eller varför inte göra en ballotine (rulle), fylld med en massa godsaker. Så smart och går att använda till flera ändamål. Vardagsmat eller fest! Ska bli så roligt att provlaga (recept kommer).

Även strimlade kycklinlårfile smaksatt med Shawarma (orientalisk smak) lanseras samtidigt. Jätte god smak på!! För mig, så var det höjdaren på bordet faktiskt. Kommer det definitivt köpas mer av. Redan färdigkryddat, allt för att göra matlagningen lättare i vardagen. Älskar god och lätt mat!

#1 - - FSHD Daniel:

SJUKT fina och inbjudande bilder. Herregud, vad allt ser gott ut! :D

Svar: Tack snälla du, så snällt! =)
Nina