Halloween på Grönan, del 2

Den mörkare sidan på Gröna Lund. Vågar du ta dig dit? 

Jag var lite skeptiskt till att Freja skulle våga sig dit. Men i år var hon absolut kaxigare än förra året. Då var det lite panik här och var, haha. I år var det inte samma problem. Dessutom så var hon ju lätt över 1,40, så hon får numera åka ALLT på grönan. Jobbigt för mamman, Hurra säger Freja.

Årets nyhet Sekten, med en välpyntad kyrkogård. Den är så grymt gjord. Skulle kunna stå och kika på den hela dagen. Runt kyrkogården så vandrar det läskiga människor, som skrämde slag på den ena efter den andra. Jag tror att jag aldrig hört så mkt skrik på en och samma dag, haha.  

Zombie zone var vi inne i förra året, vilket vart en succé för sonen. Men i år öppnade dom inte förrän 17, så vi hann inte se något tyvärr. Varit lite besviken, då vi såg fram emot det. Men tyvärr var ungarna helt slut innan dess, så vi missade det.  

Olustiga huset. Fylld med clowner. Nej vi vågade oss inte in. Det finns något med clowner som inte går, så även hos mina barn. Men nån karaktär kände vi ju igen från förra året. Häcklade barnen i kön som stod och log brett av förtjusning, haha. Skönt att det finns några som tål clowner. Heja alla grymma anställda. 

Vid förra årets nyhet, Skeppet, stod återigen den charmiga kaptenen och bjöd in till hans skepp. Ett maffigt skepp som har lagts till vid Grönans kaj. Tycker att hela byggnaden är helt fantastisk. Sminkningarna är ju lika fantastiska. Vilket jobb liksom.

I år har Gröna Lund bara ett visst antal biljetter som släpps varje dag. Jag säger bara BRAVO. Vilken skillnad det var att strosa omkring och faktiskt kunna vara med överallt. Köerna var inte hysteriska till attraktionerna, ca 5-10 min. Det gjorde ju så att vi hann med mer och hann åka mer. YEY!! Vi hade verkligen en toppen dag på Grönan. Barnen längtar redan tillbaka!

0 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: Gröna Lund, clowner, fågelskrämma, grönan, halloween, halloween decor, halloween dekoration, halloween på gröna lund, olustiga huset, sekten, skeppet