Ullared..

I tisdags så satte vi (jag och mamma) oss på tåget och åkte ner mot Göteborg. Väl där mötte vi upp bästis och så körde vi ner till Ullared. Jag tror att det här är tredje året i rad som vi åkte ner dit för att ordna med julklappar och presenter så här innan jul. 

Lyckades ändå få med det mesta och så fick vi med mamma, trots att det har varit en dålig sommar och start på hösten. Mot alla odds skulle jag vilja säga. 

Vi sov över i stugbyn och sen handlade vi lite mer på onsdagen. Landade hemma i Sthlm i ons kväll. Då var jag rejält slut och har varit det sedan dess. Tar ett tag att återhämta sig efter en sån tripp. Men det visste jag ju sen innan. 

#1 - - sandra ledin:

Va roligt att ni kunde komma iväg. Härligt att kunna få komma iväg och fixa lite och byta vardagen mot annat.

Är så roligt att höra att din mamma blivit bättre. Håller tummarna för att ni får en lugn och skön jul och ett härligt lov ❄️

Svar: Ja det var en bra och kort period. Men vi hann iaf att resa lite..
Nina

#2 - - sandra ledin:

God fortsättning på dig!!!
Du har inte varit inne och bloggar på länge men ville önska dig en god fortsättning och bra start på nya året. Hoppas att allt är bra med dig och familjen <3
Kram

Svar: Hej..Min mamma har gått bort och därför har jag inte orkat. Hon gick bort strax innan jul, så det har varit tufft.
Så mkt att ordna och i nästa vecka är det begravning.... :(

Hoppas att du mår bra och god fortsättning på dig!
kram!
Nina