Sudio moments

 Nu har jag använt dom här hörlurarna från Sudio i några veckor och jag är fortfarande jätte nöjd.
 
Vid nån enstaka gång så har den haft dåligt att koppla ihop sig med mobilen. Just den ena hörluren bara. Men det har hänt väldigt sällan. Lätt att lösa problemet är det dessutom och jag är inte ens teknisk lagd. Jag tycker dock inte att det är ett problem dåt det har hänt nån enstaka gång. Dvs så sällan, med tanke på hur mkt jag använder dom. Men skulle det vara så att det är något som är problematiskt, så har ju Sudio ett års garanti. Super bra! 
 
Den kopplar upp sig automatiskt till mobilen, så smidigt. Det enda jag inte gillar är att prata i telefonen med dom. Är inget problem om jag är hemma  och det är tyst. Jag hör personen jag pratar med jätte bra, men dom hör inte mig så bra. Jag måste prata väldigt högt. Så jag har helt enkelt inte kört dom när jag pratar i luren.
 
Men med det sagt, så använder jag hörlurarna varje dag! Dom är super lätta (viktmässigt), sitter smidigt i örat, ljudet är fortfarande suveränt bra och man slipper sladdar. Dom är verkligen super. Så super, så att hela familjen har kärat ner sig i dessa. Om lite mindre än två veckor så fyller sonen 11 år och högst upp på listan hittar vi dessa hörlurar...

Sugna på egna? Med koden ”NinaB”  får ni 15% rabatt på hela Sudios sortiment. Tolv kommer i flera färger. Kika vilken som passar dig!