Mindre bra dag...

Usch gårdagen. Det var ingen höjdare. Jag vaknade med världens ryggvärk och kroppsvärk. Kroppsvärk är jag ju ”van” vid, men ryggvärken var riktigt jobbig. Så jag la mig och vilade efter att barnen hade gått till skolan. Satt på värmedynan som jag har fått låna. Vaknade av att jag drömde att jag hade dunkande huvudvärk. Det var ju dock ingen dröm, för jag hade hemsk huvudvärk. Kändes som spänningshuvudvärk.

Stretchade och körde på värme. Men inte vart det bättre. Innan middagen så vart huvudvärken annorlunda och spred sig från halva sidan huvudet till pannan/näsbenet. Så jag kände att det hade övergått i migrän. 

 Sist jag var hos läkaren så bad jag om migränmedicin. Då jag under det senaste halvåret haft mer migrän. Migränen däckar ju en totalt och man mår ju så sjukt illa. Så igår valde jag att prova medicinen. Direkt då jag sprutade in nässprayen (migränmedicinen), så försvann dunkandet. Sjukt läskigt. På ett bra sätt alltså. Det gick så fort bara. I vanliga fall kan jag märka att det trappar ner sakta, när det väl går över. Men nu sa det pooofff och sen försvann det. 

Jätte skönt att det där tryckande, dunkande försvann. Även illamåendet. Men sen efter 10 min så började jag att må lite smått kasst ändå. Kan inte riktigt sätta fingret på det, men jag fick gå och lägga mig med en värmedyna på huvudet. Var däckad ett tag. Men sen när jag väl kom upp igen, smått groggy, så var det ändå ok. Så det gick över bra mkt fortare.  

Är bara så glad att jag har min man. Han fångar mig i vått och torrt. Vad skulle jag göra utan honom. Det betyder bara så himlans mycket, just dom där dagarna när det verkligen skiter sig. Att han tar över då och ordnar allt. Min trygghet, mitt allt!