Värdelös dag..

Igår hade jag en riktigt värdelös dag. Jag hade möte på dagen som jag skulle på och jag ville ju absolut inte avboka. Jag vaknade med huvudvärk och att jag inte mådde så bra. Så efter att ungarna var ivägskickade till skolan, så gick jag och la mig igen. Jag sov några timmar, men när jag vaknade igen så hade inget släppt. Jag käkade och klädde på mig. Åkte sen till mötet. Väl där så är personen över 20 min sen, då hon hade tagit fel på tiden. Under tiden så blir min huvudvärk bara värre och värre. 

Inne på mötet så försöker jag att prata med henne, planera, förklara, visa etc. Men huvudvärken var verkligen på max, hemsk migrän. Så fort jag får migrän så mår jag så galet illa. Så då vart det ju inte bättre direkt. Hon såg att jag inte mådde bra, all färg i ansiktet försvann, så då gick hon och hämtade vatten. Jag tog mer medicin. Hon var väldigt omtänksam.

 Men en kvart senare får jag panik, för jag tror att jag ska kräkas. Så jag får skynda mig iväg till en toa och stå där och må pyton. Splasha ansiktet med vatten och andas lugnt. Gick tillbaka till mötet och sa att vi får avbryta, då jag inte klarar av mer. Det snurrar bara, dunkar som sjutton i skallen, ögonen. Sen illamåendet på det. Jag brukar alltid pusha mig själv att orka med allt. Men jag kände nu att jag orkade inte mer. Så jag sa det. Kändes ändå bra, att jag visade att jag hade en gräns.  

Lyckades att hämta Freja på vägen hem och sen väl hemma gick jag direkt och la mig. Freja la sig bredvid mig i sängen och höll handen på mig och kolla till mig. Skruttan. Maken kom hem tidigare och ordna allt med maten och så. Så galet skönt att slippa att tänka på det iaf. Mådde lite bättre igår kväll, men fortfarande inte bra. 

Imorse då jag vaknade hade jag fortfarande huvudvärk. Inte migrän dock. Så jag har sovit bort även denna dag. Känns ju sjukt drygt, men vad ska man göra. Det känns som om någon har kört över mig. Helt förstörd.  

Ska försöka att få igång kroppen här, hämta Freja och sen ska vi handla semlor. Hade ju tänkt att baka, som jag gör varje år. Men eftersom jag inte är i bra skick så får det räcka med semlor från vårt bageri.  Någon mer som ska äta semlor idag? 

#1 - - Emelie Babunovic:

Din stackare! Vad tapper du är som försökte, men också avbröt när det var nog för dig.
KRAM

Svar: Tack fina du. massa kramar!!
Nina