Nyheter från kronfågel...

Man vet att man närmar sig vår, när Kronfågel bjuder in till deras härliga Grillsäsong för 2019. Jag fullkomligt badar i härliga nyheter. Tyvärr så kunde jag inte vara på plats, då sonen var sjuk. Men världens finaste överraskning fick jag på eftermiddagen. Så tacksam!

Jag väljer svensk kyckling av flera olika orsaker. Men den som fick mig att verkligen fokusera på det, var min mage. Vad mår jag bra av? Jag fokuserade faktiskt på mig själv först. Men jag är glad att jag gjorde det. För i och med det, så har jag upptäckt ännu flera saker längst med vägen. 

Kyckling är gott! Herregud så gott det är. Om jag får välja över protein, så väljer jag kyckling. Jag mår bra av det, jag får inte ont i magen av det. Det är ett bra protein. Jag vet att vi som köper svensk fågel gynnar Sveriges uppfödare. Vi ska ta vara på det vi har i Sverige. Det är dessutom klimatsmart, uppfödning av kyckling ger ett lågt klimatavtryck.  

Så nu i sommar så kommer vi att grilla i mängder. Perfekt att ta med i kylväskan. Redo att grillas direkt. Enkelt och smidig. 

Nyheter som kommer till butik i veckan 15 och 19:

BBQ delad kycklingfilé paprika och chipotle
BBQ lårfilé sriracha 
BBQ kycklingben paprika och vitlök
BBQ minutfilé peppar
BBQ kycklingsteak tryffel
BBQ Kycklingspett sweet chili
BBQ kycklingspett classic
Kycklingkorv ost och jalapeño
Kycklingkorv bratwurst
Stinas, kycklingben majsgrits och rostad vitlök

 Favoriten hemma hos oss valdes snabbt. Kycklingsteak med tryffel. Vi fullkomligt älskade den. Då ska ni veta att vi är ett stort fan av kycklingsteaken rent allmänt här hemma. Men den här smaken tog steken till en helt ny nivå. Då stekte vi den i stekpannan. Vädret utanför tillät inte att vi skulle grilla tyvärr, men å vad vi kommer att grilla denna i sommar! JUM! 

Vill ni testa några av dessa grillnyheter så kan ni skriva ut en smakrabatt HÄR. 

ENJOY!

En kommentar publicerat i Mitt liv....
Taggar: bbq, grilla, grilla 2019, grillsäsong, kronfågel, kycklingsteak, svensk fågel, svensk kyckling, vår
#1 - - Bland Kastruller och vinglas:

Kyckling är gott och kan förvanldas till fantstiska rätter i alla smaker. Dessutom finns det inget fett, det gillar jag

Kram kajsa

Svar: Jag håller med. Helt klart favoriten hemma hos oss! :)
Nina