Skolavslutning

Sommarlov!! 

Denna vecka har varit fullspäckad. Det har verkligen gått i ett. Det var sommarlov för barnen i tisdags. Dvs vi firade dom på skolan och efter det körde vi fika i det lokala cafét.  

I onsdags så vart det hem till mamma för ett möte. Därifrån åkte vi direkt till skolan och plockade upp Frejas kompis som vi skulle passa. Så det vart pyssel hemma för fulla muggar. 

I torsdags så begav jag mig till Sös med mamma, får ta allt sen. Men inge bra besked 

I fre passar jag åter igen Frejas kompis, så vi handlar och sen hämtar vi henne på skolan. På det så ringer MIN läkare och säger att mina prover inte är bra. Det vart bara för mkt helt enkelt. Så vi släppte allt och satte oss i gräset utanför. Barnen lekte med kompisar, vi käka pizza i gräset. Bra kväll helt enkelt. 

Igår fixade vi lite saker och ting. Kastade grejer, hämtade grejer. Sälja grejer. Käkade ute och sen var vi hos en kötthandlare och handlade bra kött till grillning. Körde en spontanare och hade vänner på besök på kvällen, grilla och myste. Vi kom in bra sent.  

Idag är det kalas som gäller. Så det ska fixas nu inför det. Vaknade av en härligt dunkande huvudvärk. Men det släpper nog. Fotboll är det idag med! Så vi laddar inför det med..

 
#1 - - sandra ledin:

Va fina de va på skolavslutningen. Härligt med lov nu.

Massa styrke kramar till dig <3 kom ihåg att vid varje slutning finns även en uppförsgång.

Svar: Tack Sandra!!trevlig midsommar! kram!
Nina