Något som jag inte alls förväntade mig..

Det har varit några röriga veckor här hemma. En massa sjukhusbesök, prover. Varit med mamma hos onkologen. Igår var ju inget undantag. Herregud jag är helt slut. Inte kunde jag sova nu heller på morgonen, fastän jag behöver det. typiskt! 
 
Det är konstigt hur man går in på ett läkarbesök och tror att man vet vad som ska sägas. Sen blir man helt "blown away" över alla konstiga jäkla grejer man kan ha/åka på. Så himla konstigt. Läkaren var helt fantastisk på Sophia hemmet iaf. Riktigt bra. Jag hade inte ens frågor när jag gick ut därifrån. Kan ju säga att det inträffar faktiskt inte allt för ofta. haha. Jag har lärt mig att fråga/ifrågasätta allt. Man måste tyvärr det. 
 
Men jag satt bara tyst och lyssna på honom. Han gick in på allt i detalj. Det är helt fantastiskt, fler sådana läkare åt folket! Det är ju så här man vill ha det på ett läkarbesök. Så nu blir det operation i aug. Något som jag inte alls förväntade mig. Men jaja, det blir nog bra det med..
#1 - - sandra ledin:

Personligen så blir jag impad utav läkare som faktist tar sig tid att prata med patienterna. För det är inte ofta man får mer än 7 min på sig för hela besöket nu mera. Så det lät som en läkare utav guld. Jobbigt med operation. Vet SJ hur det är att få nya sjukdomar o grejor hela tiden ( så har hela mitt år sett ut i år) så jag hoppas att allt blir lugnare efter operationen <3