Att välja en själv...

 Denna vecka drar Formex igång. Super roliga dagar på Stockholmsmässan. Men i år så har jag valt att hoppa över detta. Det tar emot lite, det måste jag ju själv säga. Men till slut så känner man bara att det inte är värt det längre. Då menar jag inte att gå dit och gå på en massa olika spännande pressvisningar och träffa folk. Det är inte det jag menar. Det jag menar är allt som kommer efteråt. Det är inte roligt. Man kämpar ihärdigt sig igenom denna dag, men det slutar alltid med att jag knappt tar mig hem. Flera ggr har jag fått ta taxi t.o.m. För att jag inte orkat att ta ett till steg. För när energin dör ut helt, så går det inte ens att gå på vilja. För på vilja går jag på när jag kommer dit.  

Jag har bara beslutat att det helt enkelt inte är värt all värk och trötthet som kommer med detta. Jag vill hellre orka att vara med mina barn, kanske ordna med en god middag.  Det för mig ger mer energi än det tar. Även om det gör mig trött det med.

Det är för mycket som har tagit min fokus och energi, så att jag har valt att lägga saker och ting åt sidan. Jag orkar inte leva upp till folks förväntan och krav. Orimliga krav. Ibland är det bara att inse att man måste lägga saker åt sidan, för att kunna ta hand om sig själv. Försöka att fokusera på att må bra själv och få så lite värk som möjligt. Vilket är omöjligt ibland. 

Under jul och nyår, så gick jag på dubbelt så mycket smärtstillande för att orka med. För att kunna fira det med barnen i så bra skick som möjligt. Det är inget som jag går och säger rakt upp och ner. Men det är något som jag gör, för att orka med saker och ting.  

Så nej, det blir till att tänka på mig själv denna vecka. Pyssla om mig själv. Formex eller inte. Ibland så måste man offra saker, även om dom är roliga. Speciellt för att må bra själv.. 

#1 - - EN MÖLNBOBOS LIV:

Bra val Nina!
Det gäller att prioritera men ibland är det svårt. Vet själv hur det var när man ville gå på allt. Jag har lagt ner sådant helt. Orkar inte ens ansöka till att få gå på Formex. Saknar inte något av det heller. Eller jo, jag saknar att få träffa dig och några av de andra trevliga (äkta) människorna.

Svar: Hej! Har inte varit inne på bloggen och har inte sett ditt meddelande förrän nu. Ja i bland måste man bara lyssna på sig själv och gå efter vad som är värt eller inte värt det.
Nu orkar jag verkligen inte. Så då får det vara så..

Å jag håller med dig helt och hållet. Man kommer över det till slut. Jag orkar inte med alla hemska människor.
Det är sorgligt men sant. Det är så många som bara försöker att få andra att se dåliga ut. Lögner och åter lögner.
Falskhet och ja vet inte vad. Vet inte vad som hände. Det är dock synd att dom ska få ta över det roliga..

Det var så sjukt trevligt från början... DET saknar ja ju. Jag håller med dig, man saknar vissa människor. Saknar dig med!! <3
Massa kramar!!
Nina