Anlitat en jurist..

Jag har haft att göra i veckan, det kan man väl säga. Men inte så jäkla mkt roligt måste jag medge. Just nu är jag mitt upp i en stor överklagan och har med den dragit in en jurist. I veckan så vart alla papper klara och det vart 11!! Sidor med överklagan. Jag vart själv paff då jag öppnade posten. Det tog mig nästan TRE timmar att ta mig igenom allt. Men jag är så nöjd och tacksam. Dock så har ju energin försvunnit helt och hållet. 

Så jag bestämde mig för att boka in frissan och naglarna här i slutet på veckan. Håret var så slitet, så jag behövde verkligen klippa mig. Kom knappt dit, men det var en annan femma. Tröttheten tar liksom över. Igår så vart det fix med naglarna. Men jag vaknade med hemsk huvudvärk och den vart bättre vid lunch, för att sen vända och bli sämre igen. Så det vart raka vägen hem sen för att vila. 

 Har fått mkt uträttat iaf och mycket att bocka av √

#1 - - Bland Kastruller och vinglas:

Skönt att få lite snygga naglar och hår trots tröttheten. Det kan ju boosta en. Själv har jag inte kommit igång med mina naglar igen. När det blev sommar och mer trädgårdsarbete, då plockade jag bort dem, sen har jag inte kommit igång igen.

Kram Kajsa