Gröna Lund - halloween

 När vi lämnar barnsidan så passerar vi majsfältet och över på den andra sidan. Stämningen blir direkt annorlunda och det blir absolut läskigare. Nivån på läskighet ökade drastiskt. Samtidigt som barnen fascineras över att det är spindelnät och häftiga detaljer överallt. Så slås dom av att det är ganska så mkt mer skrämmande.  

Theo som är 9 år klarade av parken utan problem. Då gick vi dock INTE in i någon attraktion. Han tyckte zombie var lite små roligt och häftigt. Men Freja höll i honom, så han fick inte gå in. Det var många som hade varit inne i skeppet och när dom kom ut så var dom helt uppjagade och skrämda. Jag själv som är så lättskrämd vågade helt ärligt inte gå in. haha. Ringmaster som under just denna dag gick runt på området. Han var helt klart den läskigaste. Det tyckte alla i gänget. hah. Eldshowen uppskattades väldigt mycket av barnen. 

Det är viktigt att veta att alla dessa läskiga personligheter, står enbart vid sin attraktion. Dvs man ska kunna gå till O-turen (kärlekstunneln) som är för en lägre ålder och passera Olustiga huset utan att behöva träffa på läskiga figurer. Dom stora aliens går runt på området, även fågelskrämmorna och häxorna. I övrigt så får ni bestämma själva vilka ni vill träffa på.

Grönan har verkligen satsat massor för att ge oss besökare en skrämmande Halloween.. 

En kommentar publicerat i Event
Taggar: Gröna Lund, clowner, fågelskrämma, halloween, house of even worse nightmares, läskigt, motel hell/o, o-turen, olustiga huset, ringmaster, rädsla, skeppet, skrämmande, virus, zombie zone
#1 - - Angelica Wåhlin:

ÅÅh, vill också dit, haha!

Svar: Hahah vågar du? Jag är så sjukt feg!!
Nina