För miljön 11-17 juni!

Det kom ett bud i förra veckan, fullproppad med gottigheter. Så vi tog ut vår grill och grillade dom härliga Bratwurstarna från Quorn. Jag tycker alltid att det är spännande att prova nya produkter, smaker och saker. Så jag säger aldrig nej till att smaka. Resultatet för denna gång vart över förväntan. Super gott! Barnen mumsade i dom med! Jag tyckte att dom var väldigt mättande, så man behövde ju inte äta lika mycket heller. Måste även ge ett slag för solrosmajonnäsen. Helt vegansk är den med. Herregud! Den kommer vi att köpa flera gånger. Så god!! Vi åt upp hela burken på super kort tid här hemma. Hade det till allt, haha!  

Mellan perioden 11-17 juni i år så uppmanas man att inspirera till mer vegetariskt kost, just för miljöns skull. Så varför inte slå ett slag för miljön och prova för din egen skull. Jag lovar att du kanske hittar något som passar just dig. Quorn har många produkter som är super goda. Kan rekommendera dessa korvar som vi provade, även deras Nuggets är en stor favorit här hemma. Vi åt även en schnitzel som var så frasig och god. Sen såklart deras quorn färs såklart. Gott till tacos, köttfärsås, lasagne. Ja möjligheterna är många! Sen har du ju hamburgare och bullar med. Det är så lätt att hitta alternativ! 

Låter som sjukt mycket reklam här. Men jag gillat att slå ett extra slag för tex earth hour och nu har vi några dagar med vegetarisk mat, så varför inte. Jag gillar saker och ting som är för miljön och jag hoppas att vi aldrig slutar att tänka på det. Så detta är inte sponsrat, även om man kan tro det!  

Så Glöm inte nu 11-17 juni!!

0 kommentarer publicerat i Mat/Recept
Taggar: miljö, miljötänk, quorn, quorn bratwurst, quorna veganska produkter, solros majonäs, vegansk majonäs