Halloween, allt till dukning...

Jag handlade en hel del på Flying Tiger förra året. Jag har handlat där varje år, så detta år blir det väl inget undantag. Stort plus är ju att det inte är så jätte dyrt heller. Så man får en hel del för pengarna. Det gäller ju alla deras saker. Är perfekt att handla där inför kalas. Men som nu när man har ett tema som många butiker annonserar ut, så är det ju toppen! Man hittar så mkt. Helt ärligt så skulle jag lätt kunna handla upp halva butiken. haha! Halloween-prylar finns redan i butik!

Brukar även kika hos Dollarstore och jag vet att dom har myckjet i år med. Tex så har dom ordnat med en pop up butik i Stockholm. Affären är inriktad på Halloween och öppnades i fredags och stängs den 5 nov. Affären ligger på Regeringsgatan 26. 

En kommentar publicerat i Pyssel
Taggar: Flying tiger copenhagen, Halloween godis, flying tiger, flyingtigerhalloween, halloween, halloween decor, halloween dekoration, halloween pyssel
#1 - - Hemma Hos Felicia:

älskar halloween!! Så himla fint du gjort! :)

Svar: ÅÅå tack va snäll du är. Ledsen för ett super sent svar. varit dålig på att ta mig igenom alla kommentarer. uppskattar att du lämnade ett avtryck! :D trevlig helg på dig!!
Nina