Året som varit..

Året som har gått började väldigt bra. Jag kom in på ett helt fantastisk ställe, där jag lärde mig mycket och fick träffa en massa trevliga människor. Det kändes riktigt bra att börja där, även om det ibland var slitigt.

Men på sidan av försökte jag att få min pappa in till sjukhus och se till att han fick vård. Det var en kamp som jag förlorade. När han väl kom in så var det för sent och den sista tiden spenderade jag på sös. Jag såg pappas liv ta slut framför ögonen på mig. Så jäkla hjälplöst att stå att se på, medans inget fungerar. Så det vart en ledsam tid för mig. Mycket att ordna med allt som har med någons död att göra. Energikrävande minst sagt.
 
Under hösten så har jag varit mycket sjuk, vilket resulterade i dålig ork. Prioriterade om en massa och la familjen helt i fokus. Gjort det jag har tyckt varit roligt och inte slösat energi på annat eller andra. Hade ett litet event med, som handlade om cancer. En viktig fråga, som berör alla.

Idag är det sista dagen på detta år. Jag vill verkligen lägga detta bakom mig och hoppas att nästa år är mitt år. Ett mycket bättre år. Det är tur att jag har familjen, dom betyder verkligen allt.
#1 - - EN MÖLNBOBOS LIV:

Jag hoppas verkligen du får ett superbra 2017 och att du får må bättre också.

Kram och Gott nytt år

Svar: Tack Anna <3
Nina

#2 - - Katta Kvack:

Ha ha, alltså jag VET ju att Putte är din lillebror, men ändå blir jag lika förvånad varje gång jag ser en bild på honom. Hälsa honom från rockmormor!

Svar: Hahah, han hälsade tillbaka! Glömde att säga det =)
Nina