En kväll på spa!

 
I fredags så tog jag med bästa vännen på spa. Vi åkte till sparadiset på söder, där det väntades ett event. Värdinnorna var Diana och Lina. Jag var med även under förra årets event, men det här toppade förra årets. Var hur skön stämning som helst. Lugnt och behagligt. Vi fick en hel del att äta och skåla med. Viner och coca cola.Vi åt kex från Göteborgskex, ostar från Valio (favvo pepparot), oilver, tapas och sen chokladpraliner från chokladfabriken

Efter lite småplock av mat, så var det dags för modevisning. Garderåb från enköping stod för kläderna. Nu kom inte alla med, men ja ni ser ju på bilderna som jag iaf tog att det fanns en hel del. Får nog kika in där, nästa gång som vi hälsar på kusinerna =)

Vi badade bubbelpool, vilket jag faktiskt borde göra lite oftare. Det var så skönt för min värkande kropp. Värme, precis vad jag behövde. Vi satt där ett bra tag dessutom. Sparadiset är även nyrenoverat, så det va riktigt fint!

Elisabeth Arden PRO lanserade nya produkter, Voya visade sina ekologiska produkter. Fanns även en hel del tävlingar att delta i. Jag drog hem en liten extra goodiebag. YEY! Fler som vann var bland annat Sofie, Johanna och Jessica. Glada töser =) Jag undrar om det inte var fler vinster i år än förra året med?
 
Var riktigt mör och go när jag kom hem sen =) Sov som en stock gjorde jag med. Så skönt avslappnande det är att gå på spa ♥
#1 - - Carolina:

Vilken massa härliga bilder, ser ut att ha varit ett toppenevent! :-) Kram

Svar: Det var riktigt härligt och bra. Kul hade vi med 😊
Nina

#2 - - Lina:

Tusen tack för att du kom och grymt fina bilder:)

Svar: Tack själv 😙💕
Nina

#3 - - Martina:

Åh, det såg ju hur härligt ut som helst! :D

Svar: Det var toppen trevligt 😃😃
Nina