Svamp- och purjolökspaj!

Var en sån härlig höstdag så jag beslöt mig för att göra en höstig paj. Receptet hittade jag hos arla! Jag hade dock i köttfärs, då vi hade det över här hemma. Lite matigare, mycket gott!
INGREDIENSER:
- 2 1⁄2 dl vetemjöl
- 75 g Arla® Svenskt Smör
- 3⁄4 dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt
- 1 liter färsk svamp
- 2 st purjolök
- Arla® Svenskt Smör
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 4 st ägg
- 2 1⁄2 dl Arla Köket® matlagningsgrädde
- 2 dl riven lagrad ost t ex Kvibille Präst
GÖR SÅ HÄR:
Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt kvarg och arbeta snabbt ihop degen. Tryck ut degen i en pajform, ca 23 cm i diameter. Nagga med en gaffel. Låt pajen vila i kylen i ca 30 min. Sätt ugnen på 200°.
Skär svampen i bitar och purjolöken i skivor. Fräs först svampen i smör i en stekpanna, ca 5 min. Lägg i purjolöken och låt den fräsa några min. Krydda med salt och peppar.
Vispa ihop ägg och grädde. Förgrädda pajskalet i ca 10 min. Lägg i svamp, purjolök och ost blandat i pajskalet. Häll över äggstanningen. Grädda i nedre delen av ugnen i 35-40 min.
Det lätt riktigt gott :)