Två nya jackor..

Bilden är googlad

Jag är väldans glad för att jag lyckades hitta två jackor idag på rean. Vet inte om det är exakt denna på bilden, men jag tror det. Och sen en tjockare jacka. Vart mkt nöjd. Fick även med mig en halsduk, vantar, tre klänningar. Inte illa pinkat för min del. Men usch vad tråkigt det är å handla till sig själv. Sååå mkt roligare med barnkläder juh. Undrar när man ska få tillbaka shoppingkänslans igen, ja av vuxenkläder.. =)


#1 - - Pernilla:

Skoj med lite shopping men håller med om att det är mycket roligare att handla till sina barn =)

Hoppas ni får en bra helg, kram.

#2 - - Emelie Babunovic:

Jag äääälskar att shoppa till mig och Zoran också :-

#3 - - Emelie Babunovic:

Skitsnygg kappa!

#4 - - Sara - Mamma till Max & bebis i magen:

Jättefin jacka! jag tycker det är kul att handla till mig själv men blir ju ofta bortprioriterat!

#5 - - sofie:

åh vilken fin kappa du har fyndat! haha ja barnkläder är ju alltid ett står vassare att köpa! Men tycker allt det blir roligare och roligare att köpa kläder till en själv med, kanske har att göra med att jag inte är gravid längre! ha en härlig lördag! kram

Svar: ja har ju inte gått ner mina kilon än från graviditeten. jag gör sällan det förrän jag slutat att amma helt. Hon vill inte sluta amma och jag skulle behöva åka nånstans, för jag kan inte vara i samma rum som henne överhuvudtaget.
men det är ju inge skoj å handla kläder då man känner sig som en degklump. Nu behövde ja ju ny jacka och så. men inge skoj!
Nina

#6 - - Anna:

Den jackan var snygg :) Jag tycker det är roligare att shoppa på nätet. Dock lite farligare ;)

Skönt att det går bra med inskolning. Blir det jobb sen? Eller plugg, eller? Inser att jag inte vet vad du gjorde innan barnen ;)