Nyårsafton...

Hade någon sagt till mig att det skulle vara bar mark och strålande sol på nyårsafton, ja då hade ja ju absolut inte trott på det. Var hur skönt att ta med hunden på en långpromenad idag. Här hemma är det lugnt just nu. Mannen och Freja sover, Theo kom just upp ur badet och kikar lite på tarzan. Själv ska jag plocka fram kläder och förbereda på att åka över till Emma och Meja på nyårsmiddag. Sen ska jag ut med hunden igen på en längre promenad. Dvs väldans snart ska jag ut. Solen skiner ju än, så man får passa på att ladda solbatterierna..

 

Förra året somnade jag efter att Emma och Meja varit här på middag och vaknade strax innan 12 slaget till denna låt. Knyter sig sådär härligt gott i magen då jag tänker på det. Freja låg då i magen på mig och jag vet att jag tänkte: Om jag kommer ihåg denna låt, så ska jag ha den på Frejas dop. Så vart det ♥

 

Nu har jag ju båda barnen hos mig. Helt sjukt mysigt. Och nästa vecka så fyller ja ju år igen. Tiden rinner iväg. Blir jag verkligen 31? Å andra sidan så är Theo 3 och snart fyller Freja 1 år. Galet!

 

GOTT NYTT ÅR PÅ ER VÄNNER, FAMILJ OCH LÄSARE!

 

 

#1 - - Eva:

Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig och din härliga familj.

#2 - - Veronica - mamma till Theo och Tim:

Gott nytt år på er!

#3 - - Johanna:

GOTT NYTT ÅR!

#4 - - Anna:

Gott nytt år! Visst är det fantastisk att tänka på att de små låg i magen förra året. Helt otroligt att de är 1 snart. Tiden går så fort!#5 - - Mamma till William och Wilma:

God frtsättning på det nya året :) kram

#6 - - Anonym:

God fortsättning!

Hoppas att ni hade en toppen kväll!kram kram