Kalaspinglan tävling

"Jag tävlar hos Deliciously.se om ett presentkort på 200 kr, i samarbete med kalaspinglan.se - allt för barnkalas och maskerad. Tävla här du med!"


Nu är dem flesta tillbaka från semestern och det är dags för en ny tävling. Denna gång är den sponsrad av Kalaspinglan.se, som har allt och då menar jag allt för barnkalas! Finns även en massa roliga maskeradkläder! Vem vill inte ha ett bra kalas för sitt barn?! Han eller hon kan välja sitt tema själv, bara välja och vraka av de 70 olika kalaspaketen =) Finns något till alla!

Tävlingsregler:
  • För en lchans lämna en kommentar under inlägget och berätta vad du skulle köpa inne hos Kalaspinglan.se om just du vann. Kopiera tävlingsbilden och texten under i din blogg och skriv länken i kommentaren. Har du ingen blogg går det bra att maila fem vänner och skicka kopia till mig (nina_bergquist@bergnet.se) att det är gjort.
  • För två chanser, lägg till Kalaspinglan på facebook. Ta del av nyheter och erbjudanden där! Rekommenderar!
  • För tre lchanser, gilla mig på facebook


    Finns även på bloglovin, för dem som vill hålla koll på mig där...

Tävlingen avslutas onsdagen den 31 augusti! Lycka till =)

#1 - - Emma:

ja de är ju de som är så skönt med att bo i hus. jag läääängtar tills vi får hus, men de lär dröja ju tyvärr.

#2 - - lindah:

tack för tipset. klart jag är med.1 lott: om jag vinner så skulle jag köpa "1 år flicka barnkalas" kalaspaketet. perfekt itll dottern som snart fyller år!!har länkat i bloggen här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2011/august/presentkort-kalaspinglan.html#comment2 lotter: gillar på fb sedan tidigare (linda hallstensson)

#3 - - lindah:

tack för tipset. klart jag är med.1 lott: om jag vinner så skulle jag köpa "1 år flicka barnkalas" kalaspaketet. perfekt itll dottern som snart fyller år!!har länkat i bloggen här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2011/august/presentkort-kalaspinglan.html#comment2 lotter: gillar på fb sedan tidigare (linda hallstensson)

#4 - - Lili:

1.Jag är gärnar med.

skulle köpa denna:

http://www.kalaspinglan.se/sv/product/1847/Tomteflicka-drakthar länkat på min blogg:

http://gratishav.blogspot.com/2011/08/vinn-presentkort_4344.html2.redan gillat Kalaspinglan på facebook med namn Lili Ying.3.redan gillat dig på fb med namn Lili Ying.Hoppas på tur!

#5 - - veronica:

jag är gärna med och tävlar.skulle vilja vinna detta till gossens kalas då skulle han bli jätte glad.

http://www.kalaspinglan.se/sv/product/1668/1-Kalaspaket-Rorri-standardhar länkat i bloggen

http://www.nogg.se/blogg.asp?idHomepage=49858&idBlogg=1151229jag har gillat båda sidorna på facebook

veronica hedlund

#6 - - JoHannah:

Jag är gärna med.

Jag skulle köpa;

http://www.kalaspinglan.se/sv/product/1606/1-Kalaspaket-Pippi-Langstrump-standard

Jag har tipsat;

http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/08/jag-tavlar-hos-deliciously.html

Följer redan dig och kalaspinglan på fb...

#7 - - liselotte:

Är gärna med och tävlar, har länkat http://liselottess.blogspot.com/2011/08/p-kort-318_15.html skulle köpa Bilar tårtljus, Bilar tårtoblat och Födelsedagsballonger

#9 - - Jeanette:

Jag är gärna med och tävlar! Om jag vann skulle jag köpa Hello Kitty konfetti och Hello Kitty flärpar

#10 - - jessamy:

Hej :) Jag vill vara med.

Jag skulle bla köpa Jordgubbslisa tårtdekorationer.Jag har länkat.http://jessamys.blogspot.com/2011/08/15-augusti-tavlingsdags.html#11 - - Camilla:

Jag är jätte gärna med :)1. Jag skulle nog bl.a köpa: http://www.kalaspinglan.se/sv/product/404/Dopoblat-flicka

2. LÄNK: http://millahmillah.blogg.se/2011/august/presentkort.html

3. Gillat Kalaspinglan på FB"Camilla Millah Öman"

4. Gillat dig på FB"Camilla Millah Öman"

5. Har även lagt till dig på bloglovinKraaaam // Camilla

#12 - - alexandra mamma till Tove:

1. jag skulle välja att köpa Kalaspaket Pippi Långstrump standard till dotterns kalas i vår. :)

jag har länkat här http://axdal.se/troll/2011/08/16/31-augusti-kalaspinglan-hos-deliciously/2. jag har gillat dem på fb ( alexandra axdal dahlberg)3. jag har gillat dig med. :) ( alexandra axdal dahlberg)

#13 - - Sofie L:

1. Jag skulle köpa följande till mitt barn

http://www.kalaspinglan.se/sv/product/1606/1-Kalaspaket-Pippi-Langstrump-standardLänkar här

http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2011/august/31-aug-presentkort-hos-kalaspinglanse.html2. Gillar redan Kalaspinglan pa fb - Sofie Lindholm3. Gillar redan din sida pa fb - Sofie LindholmHaller tummarna

#14 - - Mamma till Wille och calle:

Jag tävlar så gärna så!!!

Skulle köpa en Caribbean Pirate-dräkt till min stora pojke. Det är nåt med pirater som intresserar honom just nu. Kanske för att det ser farliga ut och allt ska vara farligt numera :-DHar mejlat vänner och gillat Kalaspinglan på FB, dig gillar jag redan sen tidigare ;-)Nu håller jag tummarna!!!

#15 - - En helt vanlig Isabell:

Jag är gärna med :-) Skulle jag vinna så vill jag ha: http://www.kalaspinglan.se/sv/product/505/1-Kalaspaket-Bilar-StandardFör två chanser

Gillar kalaspinglan på FB, Isabell Lindmark heter jag där.För tre chanser

Gillar din blogg också, Isabell Lindmark heter jag fortfarande ;p

#16 - - ✫Familjen Bus✫:

Vilken perfekt tävling! Båda barnen fyller snart år och det ska firas med roliga allonger och nått fint att mumsa tårtan på :)1: http://www.kalaspinglan.se/sv/product/1668/1-Kalaspaket-Rorri-standard Rooorri skriker Svante :)http://familjenbustavling.blogg.se/2011/august/31-aug.html#comment2: Gillar på face, sarina fredriksson.3: NU gillar jag dej på face. Visste inte om att du hade en egen sida på faceook :)kram kram

#17 - - Anna L:

Jag är gärna med. Gillar redan båda på fb - Anna LundkvistHar tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/08/presentkort-fran-kalaspinglan.htmlSkulle köpa olika tårtdekorationer

#18 - - care69:

1 - Vinner jag så blir det Bilartårtoblat och bilartårtljus.

Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2011/08/31-aug-vinn-ett-presentkort-pa-200-kr.html

2 - FB: C Care Regn

3 - FB: C Care Regn

#19 - - Hannele - mamma till två prinsar:

Jag är med och skulle antige köpa 1 år paketet eller detta: http://www.kalaspinglan.se/sv/category/98/Musses-klubbhus-barnkalas för att min yngsta blir 1 år nästa månad ^^har gillat allt på fb med namnet hannele rantamäki och har länkat här:

http://mammah.webblogg.se/tavlar/2011/august/jag-ar-med-och-tavlar-hos-deliciouslyse-om-e.html#comment

#20 - - Victoria B:

Jag är med och tävlar med 3 lotter!Om jag vinner skulle jag välja Tomteflicka dräkt. Jättesöt! :)Har gillat allt på facebook ( victoria bang)och har länkat här : http://vickantavlar.blogg.se/2011/august/kalaspinglan-318.htmlhåller tummarna!

#22 - - Mamma till William och prinsessan i magen :):

Klart jag är med om denna fina tävling till min prins...om jag vinner så lägger jag mer än gärna till några kr mera så jag får ett fint packet till min prins 2års kalas

helt klart denna produkt hade jag valt då Kalaspaket Bilar StandardHar lagt upp dig på min blogg att jag är med om denna fina tävling..kram kram

#23 - - Emma:

Jag tävlar med 3 lotter :)

Om jag vinner så skulle jag välja kalaspaketet bilar. De kommer bli perfekt för Benjamins 2 års kalas då han bara ÄLSKAR bilar:)

Har gillat på facebook ( Emma Nilsson)

Har även länkat här : http://mammatillbenjamin.blogg.se/.Anledningen till att man inte tävlar är att jag aldrig lyckats vinna, känns som 1 på miljonen:)

Kram

#25 - - Annelie:

Såklart jag vill vara med!! Detta vill jag inte missa :)

Deltar med 3 lotter!!1. Skulle absolut köpa Pippi Långstrump Kalaspaket

http://redtulip.blogg.se/2011/august/tavlar-inne-hos-deliciously.html (min länk på bloggen)2. Gillar såklart på FB (Annelie Holmén Lindgren)3. Såklart jag gillat dig på FB

#26 - - Caroline Andersson:

Jag skulle välja denna http://www.kalaspinglan.se/sv/product/1747/BrandmansdraktGillar på facebook (Caroline Andersson)länk: http://theresiacaroline.bloggplatsen.se/2011/08/21/6082075-presentkort-31aug/

#27 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Jag vill såklart vara med :)Om jag vinner så köper jag kalassaker med djungeltemat till Mejas kalas :)http://emmaoskrutten.blogg.se/tavlingar/2011/august/kalaspinglan.html#commentGillar både dej och Kalaspinglan på FB!

#28 - - Anna:

Jag tar en lott och gillar på FB (Anna Jonsson)

Skulle köpa ett efterlängtat godistorn till prinsessan men just prinsessor på! :)

#29 - - sandra leinonen:

hejsan jag är gärna med och tävlar om detta pris då min dotter snart fyller 5 år, om jag skulle vinna skulle ja köpa massa hellokitty prylar till hennes kalas då hon är tokig i hello kitty, hon skulle bli så himla glad!har tipsat om denna tväling i min blogg: http://sandraleinonen.bloggplatsen.se/2011/08/29/6134041-tavling/har även gillat din sida på fb samt kalaspingland på fbhåller tummarna att vi vinner!mvh

sandra

#30 - - TinaZ:

Jag är gärna med. Om jag vinner skulle jag köpa kalaspaket nalle puh. Jag har länkat på bloggen: http://bloggtvlingar.blogspot.com/2011/08/presentkort-fran-kalaspinglan-318.html och gillar redan dig på Facebook (Tina Zach)

#31 - - Helen:

Klart jag är med och tar 3 lotter :D1, Om jag vinner så blir det kalassaker med antingen Mimmi eller Hello 'kitty hjärtformade.

http://tiemsa.blogg.se/2011/august/31-aug-tavling.html#comment2+3, Gillar både dig och kalaspinglan på FB

#32 - - Caroline - Mamma till Noah:

Om jag vann skulle nog välja något utav kalas paketen eller något tårtoblat, hade varit perfekt nu när de planeras 2 års kalas :)länkat:http://caaaaaaroliine.blogg.se/2011/august/tavling.html#commentGillar både dig o kalaspnglan på fb:

Caroline JönssonFullpott på lotter!HÅLLER TUMMARNA!

#33 - - Angelica:

3 chanser:1. Detta skulle jag utan tvekan beställa om jag vann: http://www.kalaspinglan.se/sv/product/1726/Sjorovardrakt - Sjörövardräkt2. Gillar redan på facebook3. Gillar Dig redan på Facebook :D