Påskpyssel...

Innan Freja föddes så köpte jag hem lite påskpyssel från panduro. Tänkte att Theo och jag kunde pyssla lite innan påsk. Det uppskattade han en massa. Gud va han måla och hade sig *S* Det är en salig blandning av alla möjliga konstiga färger å glitter. Men Theo vart nöjd, så det är väl huvudsaken :P Grejjerna saknar näbbar, se om ja hinner med och fixa det idag. Vill inte ha Theo i närheten av limmet :P Han blir iaf super glad då han ser alla sina gubbar. Visar upp va han gjort. Tur att Emma rekommendera mig att köpa fingerfärg. Herregud vad det va kladd överallt, å färg ööööööverallt. Vet inte hur många burkar enbart Theo hade på sina kläder å händer ;) Men som sagt, han vart ju super glad och det värmer i mitt hjärta ♥

 

Påsken tänker ja alltid på 2008. Va då vi gav påskägg innehållandes lite godis såklart och sen en lapp där det stod att dem skulle bli mormor/farmor etc. Då väntade jag Theo. Nu denna påsk, tre år senare så är vi fyra personer i denna lilla familj. Vi har volvo å hund, nu fattas bara villan ;) Mysiga påsk!

 

Va ska ni hitta på denna påsk? Någe speciellt?

 

 

#1 - - Marie & Noel&Matheo:

Nä, som sagt, deras tarmar e ju så outvecklade innan tre-fyra månader, så d behöver inte vara nånting... man får leva me d de första tre månaderna! Är det kolik så märker du d, noel hade d... hemskt va d... men va glad att d va första barnet som hade d... =)Hur va d me vikten? =)

#2 - - Mamma Stinas Dagbok:

Hej! Du måste in och tipsa i artikeln här: http://www.minbebis.com/m%C3%A5la-p%C3%A5sk%C3%A4gg

och tävla med dina påskägg!

#3 - - Veronica - mamma till Theo och gravid med nummer 2:

Vi väntar på vår bebis..

Fint pyssel han gjort =)

#4 - - En pojkmammas vardag ♥:

Men vilka fina kycklingar och hönor han gjort! Gillar dom i krukorna :)Idag ska vi städa hemma .. Edvin ska ha en kompis som kommer på besök .. sen ikväll har vi bjudit sambons farbror (som vi hyr av) på middag då vi ska ha grillpremiär!! :)Kramar

#5 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Jaa Nina, villan saknas verkligen ;) Villan på Värmdö skratt

#6 - - Jenny:

Åhh mys! Vilka fina pyssel! Duktiga ni är! Önskar er en riktigt fin påsk! Kram Jenny

#7 - - Amanda:

Så fint pyssel ni har gjort!

Jag längtar till den dagen Ludde har ro att sitta och pyssla med mig. Älskar ju själv allt som har med pyssel att göra men han är än så länge för rastlös. :)

#8 - - Mamma till William:

Ha en skön påsk helg..kram kram

#9 - - Sara - Mamma till Max 2,5 år:

Va mysigt me pyssel! Jag tycker det känns som att jag har pysslat nog på jobbet denna vecka så orkar nog inte göra något speciellt påskpyssel med Max =).I påsk ska vi vara hemma en hel del men även träffa våra föräldrar och vänner. Imorn blir det traditionell laxmiddag hos mina föräldrar. Det äter vi där varje år. Sen blir det mycket trädgårdsfix här hemma!

#10 - - sara:

vad gulligt! Han ser så himla koncentrerad ut ;)

#11 - - Annelie:

Ååå vilket fint påskpyssel han gjort prinsen!! Duktig så!!Glad Påsk och Kraam

#12 - - Hanna - mamma till ღNeoღ:

vilket roligt pyssel!! ser jättemysigt ut... =)#13 - - Emelie:

Åh så fint påskpyssel :-D