Härliga lördag!

Ahh vilken dag! Gjort en massa massa massa! Är så slut och det kommer en ny dag imorrn - se om ja hinner.. Imorrn blir det middag med vänner = såå skoj!
#1 - - Nina:

Min manär i England nu och letar för fullt. Vi lyckades inte hitta något under tiden vi var där, men jag tror att han kommer lyckas nu iaf :) Så fort vi hittar nåt så blir flytten av. Spännande!

Allt bra med er?

#2 - - Linn-Lay:

Hej förlåt för sent svar. Jag har haft fullt up det senaste. Och har föresten glömt vad vi pratade om :P hehe men hur är det med dig annars då?:D

#3 - - Martina, hobbyfotograf och mamma:

Hej min vän!

låter som ni haft de mkt i helgen, söta bilder på theo med pulkan hihi:Dtrist att du inte har fått några känningar men din tur kommer nog snart ska du se håller alla tummar och tår:)

själv har jag Äl till veckan som kommer eller till helgen rätaresakt hihi! så jag hoppas de tar sig denna gången:)Har du några planer för veckan?

kram

#4 - - Malin:

Du har fått en award av mig :)

#5 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Hoppas söndagen också var fab.

Stor kram på dig!

#6 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Go du är!

Men har redan, minis rum är lite influerat av den "kollektionen"

Haha.

Jag tror typ jag har allt =PHihi.

Får se om jag kan komma på nått.. men det ser mörkt ut - vill inte önksa mig saker "bara för att" heller, då får de hellre komma tomhänta =)

#7 - - Annelie:

Hej söta!!

Allt är bara bra här!! Hur är det själv?Jobbigt detta med nya glasögon! Hoppas att det snart känns bättre!!Ja, det är ju ett smart drag att ta de korta kommentarerna först. Absolut!! Kul att svara på kommentarer... Även om jag inte har så jätte många att svara på!! Kul är det iaf!!Nu ska jag snosa lite på gubben som ligger och kollar på film!!Stor Kram

#8 - - Annelie:

Går inte att komma in på kommentarsidan på inlägget ovanför... Sidan kan inte hittas... Mysko...Hoppas du hade en trevlig och mysig lördag tillsammans med familj och vänner!! Alltid lika kul när det händer nått!! :DHade en underbar shoppingdag i Karlstad. Blev endel inhandlat!! Det va så himla kul!! Alla 4 kidsen va så snälla hela tiden!! Va så kul!!Annars har det blivit spacklat och slipat i sovrummet under helgen och jag är såååå glad för det!! Så imorrn eller på tisdag blir det tapetserat!! UNDERBART säger jag bara!! :D

Har inte hänt så mycket annat... Ganska skönt!!Nu ska jag sussa!!

Natti NattiStor Kram

#9 - - sara:

Vill se massa bilder från allt skoj du har gjort i helgen =)