Kyrkogården..

Annika, Jonas och brorsan kom över på middag. Blev en somrig middag. Fläskkarré som vi grillade, tzatsiki och potatis i ugn. Sen blev det en sallad på det. Kanon gott! Jonas hjälpte mig med lite pyssel. Vart så himlans nöjd! Jätte roligt. Bild kommer såklart sen. Efter det så åkte vi ut till kyrkogården. Blev en liten promenad iaf. Vi var på min mormors grav, Annikas mammas och sen uppe i minneslunden. Vart en ganska så bra promenad idag igen då alla gravar ligger på olika sidor av kyrkogården. Skogskyrkogården är ju ganska så stor. Var iaf en skön promenad, så vackert att gå där bland alla tända ljus!
#1 - - Jennie:

Skönt att höra att du/ni haft en bra dag!!Vackert på skogskyrkogården! Mäktigt!kram

#2 - - louise:

Det är så fint och stämmningsfult på kyrkogården på Halloween. Brukar alltid köra ut med mamma och pappa och sätta ljus på gravarna.

Tyvärr var mina föräldrar bortresta denna helg och jag hittar inte själv till gravarna, känns tråkigt.Tycker man hinner med mindre och mindre när man har en liten, vår vill verkligen inte bli lämnad i sin sitter för länge, så vi får turas om här hemma.ja det var verkligen snällt av dem, tror verkligen den kommer till användning sen ja =)Det är introduktion nästa vecka, sen fattade jag inte riktigt när de skulle börja men jag skulle få hem papper så man får se vad som står i dem.Ja jag hoppas också på mötet. Vill så gärna flytta till eget, med trädgård och mer förvaringsutrymmen, som det är sååå snålt med i denna lägenheten tyvärr.Har haft en supermysig helg, ikea, lunch och promenad med Mindy i fredags, lördag var det barnmässan som gällde, utan goodie bag tyvärr, men trevligt och bra erbjudanden iallafall, alltid ng.

Sen middagsmys med film på kvällen.

Och idag blir det veckohandling och middag med svärisarna, ohh fick städat och plockat undan vardagsrummet och köket, sååå skönt, går snabbt när man e två också.

Har bestämt mig för att varje dag ta ng hörn som ska sorteras, så är man strax klar med allt.ojdå väldigt långt inlägg det här =)

Hoppas att även din helg har varit lika trevlig och att du får ett trevligt slut på veckan

kramar

#3 - - Amanda:

Det är alltid så underbart vackert på kyrkogården denna helgen.

Jag har också varit och tänt ljus hos mina kära släktingar. Dom få som finns begravda här i stan. Resten hoppas jag att dom andra tog hand om.Önskar er en riktigt fin söndag!

Kram

#4 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Hej hopp gullunge!

Hade ni gått vårat inbjudningskort?

#5 - - ♥Linda med Familj♥:

Vilka mysiga bilder :)

Sjuk jo man tackar, igår small det på rejällt för mig och idag är det lika illa och vi som skulle gå på julmässa :(

De lilla man planerar går åt skogen känns de som och jag som såg fram emot att göra detta med hela familjen.Ja den är en av mina favvisar, har rätt många men de har nog alla :)Hoppas att du får en fin söndag med familjen.

Kram

#6 - - emma - mamma till meja:

Lät som en toppenmiddag :) Hur mår du idag?Kramkram