Fullt ös..


Mötte Lillemor i Farsta idag. Vi gick runt och kollade liiite i butiker. Blev mest en massa snack och ja - inte så mkt mer =) Vi satte oss på ilpiatto å käkade pastasallad med kyckling och saffransdressing. Gott. Lyckades handla lite till Theo ändå. En jack/tröja som ja typ e kär i. Han hade en mindre, men den ser han ut som en korv i just nu. Så ja köpte en i storlek 80. Kanske borde ha köpt 86 - för 80 kunde han ha nu.. Men aja.. fin är den! Våra män kom å hämtade oss sen =)


Ikväll så kom Marie och Matthias över och fikade. Dem hade med sig kladdkaka. Gudars. Denna onda kladdkaka! =) Vi tog en promenad med hundarna. Dem hade ju med sig söta Ceasar. Han älskar Luddes leksaker. Brukar i genomsnitt bita sönder en åt gången *Skratt* Han är så söt så. Theo blev först rädd för honom. Tror det beror på att han är svart.
Men det gick över sen.

Efter dem hade gått så låg han på golvet och körde för fulla muggar. Han hittade ju en tom flaska på golvet. Den va rolig. Som han kämpa med den. Han såg helt slut ut då å då. Sen tröck han bort den och efter for han. Var väldigt roande för vår del med. Plus att Ludde snodde sen flaskan och började leka han med =)

Nu sover båda två. Hunden och bebisen. Hah. Har varit en trevlig dag. Mycket annat å tänka på än det jobbiga. Känns så skönt. Å tack söta vänner, som får mig på bättre humör! ♥

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/100300/images/2009/bloglovin1_33327399.jpg
Ni följer väl min blogg? 



#1 - - Frida:

Finaste du hoppas att det inte är ngt allvarligt som hänt bara.



Jättefian kort på Theo, guuud vad lik dig han är jag blir alldeles full i skratt när jag tittar på honom för jag ser bara dig i hans ansikte:D

Massor av varma kramar<3

#2 - - Johanna:

Hihi se där, ja jag stod vid Gina Tricot med lillan i sulkyn och väntade på min mamma, och ni var precis då påväg till ilpiato. :)



Javisst bodde i bandhagen innan, men flyttade hit för 4 månader sen, så kommer du till farsta, hojta så kanske vi kan fika? :)

#3 - - Johanna:

Hihi hoppas du komemer till farsta snart. :p

#4 - - M Y O L S S O N:

sv, hehe ohja, mktmkt gott :]



det var längesen jag var inne o kikade på din blogg. hoppas allt är bra och speciellt med dina lille söte plutti som har blivit stor sen förra gången jag var här tkr jag ? <3



kram

#5 - - nadja:

Gud va söt!!! hur gammal e han :D

#6 - - Eva:

Visst är han söt i sin overall men den är verkligen gigantisk men som sagt han kan nog ha den i feb-mar om inte förr. Vi får köpa en mindre/tlll som han kan ha innan.

Visst är växasängar smarta, vi tittade på sådana på Ikea men dom var bredare än de vanliga så hade vi köte en ny hade det inte blivit en växa säng. Denna är dock väldigt liten och smidig.

#7 - - Em:

Tack så mycket! :)



Vilket underbart foto på lillen där uppe till höger,

man blir ju helt glad och varm, tihi :)

#8 - - emma - mamma till meja:

Mamma och pappa är här över helgen så det blir att umgås med dom. Imorgon tänkte vi åka ut till sandhamn om vädret är okej :) Vad ska ni göra då?



Kram

#9 - - ★Hanna★:

Ja, dom e jättefina.

Lucas sliter i mitt med, va är de med halsband? :)

#10 - - L:

Ån nej! Det var ju dit jag ville igår också,det total glömde jag. Vad tråkigt att dom lagt ner den. Knappast att jag kommer åka till Nk där det säkert finns liksom. Suck.

#11 - - Micka:

Gud vilka läckra bilder du har!

#12 - - nadja:

vad underbar han är då :D

allt bra med dig? :D

#13 - - M Y O L S S O N:

sv. heihie såå litte så :]

ha en bra dag

<3

#14 - - Malin:

Tack :)

#15 - - Frida:

Puss & Kram till dig<3

#16 - - Martina:

Va mysigt att han börjat säga mamma:D hihi han är ju för söt!



Nej va jobbigt:( Hoppas den försviner av sig själv. Hoppas verkligen inte du får ont nu när ni ska åka iväg coh mysa.



kram

#17 - - malin - mamma till sam:

Så lite så. Sån pyjamas har Sam med! Eller han kanske inte har den som pyjamas?

#18 - - L:

Haha ja det där kortet på theo är riktigt bra! =) hehe. så söt.

Det finns verkligen inte många soppor jag tycker om tyvärr men du kan väll rekommendera någon så kan jag säga om det är uteslutet?=)

Ja det låter iallfall perfekt med filmen för rebecca och en promenad o så.Skönt att bara kunna snacka massa skit och ha d bekvämt med toalett och skötbord gratis för en gångs skull s

Idag har jag kört mest med browns sen på natten ska jag köra mam för jag vill inte att hon äter varannan timme inatt.

Imorse spydde hon igen efter hon ätit med mam lilla nappen.Fattar inte! Okej att många bebisar spyr efter dom ätit men det där är extremt.Det var som igår, typ halva flaskan. Tycker så synd om henne. Och mig! som går runt och luktar spya hehe.

Det löser sig nog till slut.

kramis

#19 - - Malin:

Hehe jo det gör vi :)

#20 - - sara:

ååå vad han är söt=)

#21 - - Nina:

Härliga bilder