2 Månaders kontroll..

Blev inte mkt till sömn i natt. usch. Somnade vid 3, väcktes av mannen som kom hem vid 3,40. Sen somna ja om- vakna 6,30 somna medans ja ammade i sängen och vaknade 7,30. sen vaknade lillen kl 8. Var ju bara att gå upp. käka lite frukost, ut med hunden och mata Theo. Sen bar det iväg på 2 månaders kollen. Vägde Theo i väntrummet och han vägde över 5 kg. Däremot då vi tog av honom blöja å kläder så vägde han 4990.. såååå nära 5 kg. Vi satt å hejjade på vågen som steg. Trodde verkligen han hade gått över. Men det var ju inte så långt ifrån. Han har gjort ett ordentligt kliv i sin kurva. Han väger alltså nästan 5 kg å är 59 cm lång. Allt var mer än bra. Theo var på super bra humör. Magen var bara å fortsätta som vi gjorde (minifom) och utslagen var ju nästan borsta nu - så det va ju inge å oroa sig för det heller. Vet att bebisar får en massa utslag hit å dit, men eftersom vi har hund så vill ja verkligen veta att det inte beror på nån slags allergi..

I övrigt så var vi hemma under dagen. Tog det lugnt. Tvätta och diska. Fått en massa bra nyheter idag från alla håll å kanter. Bland annat så kommer Lillemor med största sannolikhet få en liten flicka i sommar. Stort Grattis! Höll på å dö av nyfikenhet, va nästan nervös *s* Man tänkte tillbaka då man själv var på ul. spännande värre. Sen nu ikväll så åkte vi till Sickla en liten stund. Kom hem och smällde i oss pizza. Undrar om ja går ner nu? (vikt alltså *S*).. Kollat handboll, däckat i soffan. Ja har hunnit med en massa. Nu är jag så sjukt trött igen så det finns inte. Så jag ska försöka gå å lägga mig. Kommer att somna snabbt! I morgon skulle ja ha fikat med en vän, men hennes dotter blev sjuk - så vi har bokat om det. Får se om jag orkar göra något. Är jag så trött som jag är nu så är det vila som gäller. Ska till brorsan på kvällen och käka middag... Nu ska ja slita mig här för idag... natti!!
#1 - - Barnens Hjältar:

Vilken fin blogg du har, och vilken liten sötnos :-)

#2 - - » Ida Josefin Engdahl - My life in words:

Mysigt :) , hihi! Sov gott och ta hand om dig! :D

#3 - - Nina:

Åh redan två månader!! Va snabbt tiden går!

Kul att han gåt tupp så bra, men tråkigt att du inte fått sova ordentligt!

#4 - - Helena:

Godmorgon! Det var en fullspäckad dag, inte konstigt att du är helt slut.Kul att Theo är så "normal" och att allt är som det skall. Hoppas att du får en fin fredag och inte tar ut dig alltför mycket!

#5 - - Angelica:

Hej.. Ja det är så kul och gå igenom alla kläder..

Bra att han ökar bra i vikt.Det ät alltid ett litet oros moment.

Vilke underbar bild du har tagit:)

Kram

#6 - - Mindy:

Godmorogn snäckan ;) Underbar bild :) Längtat tills man ska ta massa sånga bilder..JAg får plåta dig o din söta son när vi träffas :) om jag får allså :)

Jag kommer få svaren snart nästa till 2 veckor fram om jag fattade det rätt på läkaren att det skulle ta 4 till 6 veckor för att få svaren från den dagen som allt skedde..Så jag kommer få besked till feb om inte innan..Hoppas att det inte är generna..men det känns inte som det.Ha en skön fredag.krma krma

#7 - - Dorothéa:

Å vilken stor pojke =)

Skönt att allt såg bra ut.Hoppas du får en underbar helg. Kram

#8 - - sofie:

svar : ja men eller hur, ge oss vår :)

åh tack snälla du :D

#9 - - sara:

Det är bara super duper bra med mig. Det bli dålig uppdatering, I know, men jag är inte hemma så mycket, hänger med Fredrik =)

Men nu när det är helg passar jag på!

nu ska jag nog sätta igång med lite bakning, har varit så sugen på den där citronpajen ur Leilas bok så jäkla länge nu =)

#10 - - Helena:

Godmogon! Hoppas att allt är bra med er, kramis!

#11 - - Lillemor:

Hahaha mamma säger inget men skulle J`s mamma se det skulle hon skaka på huvet och tro jag e dum i huvet.

Ja jag har visst blivit lite besatt av hello kitty. =)

Finns juh massa sött.

Hur har ni haft det i helgen?? Du har inte uppdaterat så mycket.?KRamisar

#12 - - Dorothéa:

Hej gumman

Du jag har lyckats slarvat bort ditt lösen till den andra bloggen =S

Skulle man kunna få det igen.Hoppas kontrollen gick bra. Kram på dig